Sorin - Viorel Mares Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 La 02.02.2025 la 15:24, florinmar a spus: Buna ziua am și eu o întrebare nu am reușit să identific condensatori pentru fm C1/9/13 poate cine sămi spuna pozitia pe o poza a tunerului mulțumesc Buna ziua, uitati mai jos un video de la un tehnician polonez ce il trage in banda vest Cu putina atentie se pot vedea piesele schimbate. Se poate si genera subtitrarea pentru video, nu e cea mai exacta, dar se intelege cate ceva. La fel, sunt destule postari pe forumuri, inclusiv aici. Cu perseverenta si rabdare veti reusi. Mult succes! 1 Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Acum 14 ore, Sorin - Viorel Mares a spus: Buna ziua, uitati mai jos un video de la un tehnician polonez ce il trage in banda vest Cu putina atentie se pot vedea piesele schimbate. Se poate si genera subtitrarea pentru video, nu e cea mai exacta, dar se intelege cate ceva. La fel, sunt destule postari pe forumuri, inclusiv aici. Cu perseverenta si rabdare veti reusi. Mult succes! Mulțumesc Link spre comentariu
alexis1 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Aveti aici un articol , in poloneza, din pacate (dar destul de intuitiv) despre modificarea din OIRT in CCIR a tunerului GFE105 folosit si in amplitunerul Delia tragere banda FM_anda_delia.pdf 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum