catalin004 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Si eu luam de la ei...1-2 comenzi pe luna de minim 60 70 lei...am ramas surprins ca si-au modificat minimul. Ar trebui ca de azi sa incercam sa sunam, sa luam legatura cu ei sa vedem cum sta treaba, totusi cred ca unii clienti vechi ar trebui sa primeasca niste raspunsuri. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Li se fix rupe de clientii vechi. Regula e clara si e pentru toata lumea. Ei vor sa elimine munca/ambalatul comenzilor de valoare mica. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Pai puteau naiba sa puna minim 100 lei...asta vreau sa ii intreb...ca mai bine iau de la TME si altii...sincer eu unul nu ma plang...sunt atatea firme Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 (editat) Acum 19 ore, lavynyu a spus: Mivarom sa saturat sa faca colete de doi lei si pe urma sa le duca si la posta romana si in schimb sa primeasca si colete inapoi de la clientii Se face contract cu posta si vine posta sa ridice coletele, exact cum fac firmele de curierat. Doar ca nu vin la apel telefonic, ci se stabilesc zile din saptamana cand se vor ridicate coletele. Si eu cred ca subiectul nu merita atata discutie. Editat Decembrie 2, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 (editat) Am discutat cu cineva de acolo la telefon si motivul ar fi neproductivitatea coletelor mici, nu mi s-a specificat si baza de referinta pentru cifra aleasa de minim 357 lei cu TVA. Pot comanda in continuare si persoane fizice daca indeplinesc comanda minima specificata. Livrare doar prin Urgent Cargus, daca localitatea nu-i deservita de ei se adauga km suplimentari ( nu stiu cat este la ei, stiam mai demult la fan ca era vorba despre 1,5 lei per km, habar n-am daca si aici este la fel, presupun ca ar trebui sa se regaseasca informatia pe site ). Alternativa pentru colete mai mici ar fi distribuitori locali, la cerere mivarom trimite pe mail o lista de distribuitori. Firmele care doresc sa le devina distribuitori pot lua legatura cu ei. C'est la vie Editat Decembrie 2, 2019 de Marian Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Da, deci in afara de majorarea plafonului minim la o comanda, s-a majorat si taxa de transport, daca nu mai colaboreaza cu posta. Dupa cum se vede, toate din ''grija'' pt client. Sunt sigur ca multi clienti le vor intoarce grija. Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Io luam doua produse de acolo: alcool izopropilic si acumulatoare cu Pb... in general nu depaseam plafonul... au sa-mi lipseasca dar sper sa supravietuiesc... Link spre comentariu
alf Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Pe pagina lor scrie clar ca transportul coletelor cu greutatea mai mica de 50kg este gratuita. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Gratuita in raza de acoperire a curierului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Faptul ca isi permit sa renunte la o mare parte din clientii mici directi inseamna ca nu o duc rau! O firma care-si permite sa renunte la o parte din clienti, nu o duce rau. Ideea ca ar fi pierdut ceva cu acesti clienti mici si d'aia ar schimba treaba, este falsa, nimeni nu face business vanzand constant in pierdere chiar daca ar fi vorba de a vinde chiar si numai capete de ata. Probabil ca deja clientii mai mari au ajuns sa acopere cea mai mare parte din vanzari si de aceea acum se reorienteaza cu precadere spre acestia, ceea ce este normal, doresc sa devina mai eficienti. Limita aceea care intradevar este mare pentru cetateanul obisnuit, sigur nu a fost stabilita asa ... la intamplare, este foarte probabil ca atat valoarea medie a unei comenzi cat si numarul celor care dau comenzi mari sa fi crescut, ceea ce inseamna ca e de bine, pentru ca asta dovedeste ca exista deja firme romanesti care au nevoie si folosesc acele componente si prefera sa le cumpere din Ro! Este o chestie ce tine de business-ul lor si este treaba lor, eu chiar daca nu am avut cine stie ce de-a face cu ei (3 cumparaturi in 20 de ani, mereu cu produse bagate din burta ca sa pot trece de plafonul minim - inclusiv alcool izopropilic si clorura ferica!), ma bucur ca le merge atat de bine incat sa-si permita sa renunte la clientii mici, ma bucur ca o firma din zona aia -vai de mama ei!- merge bine si sper ca noua orientare sa ii duca inainte, eventual pe viitor cu includerea in oferta -sau trecerea la- niste produse de calitate. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Si curierul ales conteaza. Am calculat pe site la ei. Colet 1 kg,valoare 300 ramburs 300,asa orientativ. 85.50 lei,total cu tva 101.75 lei. Astept o comanda de la TME,transportul e 25 lei parca. De la Mivarom preferam transportul prin posta,era mai ieftin si dura cam la fel. Chiar le-am trimis cateva mailuri,prin posta cam dupa o saptamana primeam comanda,prin curier cu o zi doua mai repede,dar plateam cat nu face. Deci faceam comanda,dupa vreo doua zile primeam mail ca e in prelucrare,mai dura vreo doua pana era trimisa (aparent doar) mai era ziua urmatoare cand de fapt era trimisa, acum ramanea ca ajunge a doua zi prin curier sau in doua zile cu posta. Prin posta era vreo 8-10 lei,prin curier doar 60km suplimentari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 (editat) Oricum la semiconductoare (tranzistori audio in special) erau jalnici. Clone peste clone, asta acum ceva ani buni, cind ma apucasem eu de primele module. Doar o data am comandat de la ei, de test; tot ce venise erau clone infecte. Nicio pierdere cu acest "magazin", din partea mea "sa puna lacatul". Editat Decembrie 2, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 (editat) Leco, pai nimeni nu cred ca facea comanda serioasa de semiconductori la ei, cu totii ne-am lamurit de provenienta indoielnica a multora. Nici la electrolitici, desi aici au inceput sa se aprovizioneze ceva mai serios, am luat ceva mostre si mi-au placut, totusi pentru lucruri serioase prefer TME si Farnell, si mai nou Mouser datorita livrarii gratuite la peste 210 lei ( si sunt si destul de bine aprovizionati ). In schimb sunt destule consumabile care sunt ok si la ei, si alte electrice nepretentioase, rezistente THT din ce am luat n-am avut surprize neplacute, etc... Ca nu sunt Farnell, Mouser, Digikey, nici TME, suntem cu totii de acord, sunt totusi abordabili pentru destule ( si dovada ca sunt foarte abordati este cel mai probabil tocmai decizia asta ). Editat Decembrie 2, 2019 de Marian Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Ultima comanda facuta la ei a fost saptamana trecuta de 112 lei si a fost trimisa pe data de 28 pentru ca am sunat pe 27 la ei, comanda fiind facuta sambata pe 23 ... Mi s a spus ca au fost foarte aglomerati, probabil nici nu o mai primeam daca nu sunam la ei. Cert e ca au preturi mici la multe produse si transportul cu posta era destul de ieftin, parca 7.5 lei... Un 100 de lei minim era acceptabil, cu 300 de lei prefer sa fac o comanda la TME. Link spre comentariu
Postări Recomandate