Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mivarom se reinventeaza

Postări Recomandate

Aparatele ieftine fabricate in china nu se repara...se arunca! Cu asa ceva nu merita sa-ti pierzi timpul, doar daca te plictisesti tare.

Iar politica noua a Mivarom-ului nu va tine mult timp...o sa se intoarca de unde au plecat cand vor vedea sacul gol! Orice minune nu tine mult timp...iar cel care a gandit politica asta nu prea a folosit capul...ci lacomia! 

Ceilalti cu magazine de piese o sa zica sarut-mana pentru noua politica abordata de mivarom...deoarece o sa le creasca lor profitul!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 14 minute, mac01 a spus:

Aparatele ieftine fabricate in china nu se repara...se arunca! Cu asa ceva nu merita sa-ti pierzi timpul, doar daca te plictisesti tare.

Deci până la urmă vom ajunge acolo unde am zis eu mai înainte....

Nu va mai repara nimeni nimic ...se strică?Altul!

Chestia asta am zis-o de acum mai bine de 10 ani ...că aici se va ajunge, la moartea depanării așa cum o știm noi acum ...mulți spuneau că nu există, nu e adevărat!

Din păcate ...am avut dreptate....deși, mi-aș fi dorit să nu!

Link spre comentariu

Am impresia ca e o greseala cu minim 300 lei la comanda, sau sa nu fie pusa cumva suma aia la nervi.

Au ei asa multi clienti persoane juridice care cumpara de minim 300 lei cat sa nu conteze clientii mici care cumparau nimicuri de pana in 300 lei ?

Un minim de 100 lei la o comanda mi se parea de bun simt pentru oricine, dar 300 lei e exagerat, dupa parerea mea. S-ar putea sa ramana fara clienti la suma aia

Si eu mai comand diverse nimicuri, dar niciodata comanda nu a fost mai mica de 70-80 lei

Link spre comentariu

In ziua de azi electronica se cam practica de hobby...pentru relaxare....in niciun caz pentru bani! Ca mai vine din cand in cand sulica sau dracica si mai cade o maslina de la el...asta este cu totul altceva...cu acei bani iti cumperi alte piese, dar tot pentru hobby-ul tau!

Eu o practic de hobby...imi mai construiesc una alta pentru mine...un aparat n-am mai reparat de vreo trei luni!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, mac01 a spus:

Sunt alte firme mult mai bune care la o comanda de 200 de lei primesti si transportul gratis..iar piesele sigur sunt originale!

De ce as cumpara de la Mivarom? Piesele deocheate si chinezesti se gasesc pe toate drumurile...nu inteleg de ce sufera lumea dupa ei?!

Ei vor avea de pierdut.....pic cu pic se face lac...cand te lacomesti pierzi!

Ar fi de folos tuturor daca ati oferi citeva exemple de asemenea firme! De ex. zilele astea nu am nevoie decit de 7809, nu cred ca voi cumpara de 300 de lei.

Deci, la ce firme putem gasi componente cu preturile celor de la Alexandria??

Acum 1 oră, elmar a spus:

Deci până la urmă vom ajunge acolo unde am zis eu mai înainte....

Nu va mai repara nimeni nimic ...se strică?Altul!

Chestia asta am zis-o de acum mai bine de 10 ani ...că aici se va ajunge, la moartea depanării așa cum o știm noi acum ...mulți spuneau că nu există, nu e adevărat!

Din păcate ...am avut dreptate....deși, mi-aș fi dorit să nu!

De fapt inca se repara, dar crescind calitatea produselor, nu se mai defecteaza asa de des! si nici nu mai merge sa repari tv-uri cu un pistol de lipit si o punga cu electrolitici si citeva BU si integrate de BV! deci da, pentru o parte din ''meseriasi'' a cam scazut devereul! magazinele expediaza zilnic sute de colete cu componente, credeti ca sint doar pentru amatori ca noi care isi bricoleaza diverse fleacuri?

Link spre comentariu

La vreme de seceta e buna si o grindina.Daca la 2 lei e scump, inseamna ca nu ai nevoie. In depanare nu ai nevoie de sute de bc ca sa te gandesti ca in China costa 10 bani si il comanzi de acolo.Dai cat cere, rezolvi problema si ai plecat mai departe. Acum hai sa ne mofturim.Vrei ieftineala, cauti din timp si faci stocuri.Vrei la urgenta, iei la cat gasesti si rezolvi clientul.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 33 minute, modoran a spus:

La adelaida, ca tot veni vorba, sunt preturi mai mici decat la tme, pe care ii tot laudati aici, pentru exact acelasi produs.

pe doamna Adela o cunosc personal, i-am cunoscut si sotul si restul personalului de pe vremuri, cindva cumparam intreaga cantitate de componente (adesea ne refuza pentru ca dorea sa vada cu si daca mai cumpara si altii) dar de ani buni, cumpar de acolo numai daca nu gasesc in restul lumii o anumita componenta!

Pe de alta parte, a ales varianta corecta! din toate magazinele pe care le-am stiut, au supravietuit cele care au avut preturi mari sau cele cu preturi mai mici dar care s-au trezit la timp si au crescut preturile ca sa poata supravietui!

Acum 12 minute, doru3160 a spus:

La vreme de seceta e buna si o grindina.Daca la 2 lei e scump, inseamna ca nu ai nevoie. In depanare nu ai nevoie de sute de bc ca sa te gandesti ca in China costa 10 bani si il comanzi de acolo.Dai cat cere, rezolvi problema si ai plecat mai departe. Acum hai sa ne mofturim.Vrei ieftineala, cauti din timp si faci stocuri.Vrei la urgenta, iei la cat gasesti si rezolvi clientul.

absolut de acord, cu observatia ca nu mai fac depanare de cel putin un deceniu!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări