Vizitator Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Ma refeream la exemplul expus de tine, in calitate de firma terta, nu de consumator. Eu ca firma prefer sa cumpar direct de la furnizorii chinezi decat de la alta firma de distributie romaneasca care tot de la chinezi cumpara. Adica mivarom nu va fi "miezul din dodoasca" doar pentru ca vinde cantitativ. Editat Decembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Acum 37 minute, doru3160 a spus: Rezulta fix ce vrea sau poate sa inteleaga fiecare. Cand am spus ca vor disparea pe cale naturala, am fost destul de explicit, dar e drept, nu m-am gandit sa traduc si pt cei care nu pot/vor sa inteleaga. eu recunosc ca sint batrin si pricep mai greu, asa este, veti vedea si dv. cind veti ajunge la venerabila mea virsta! Totusi, ce-l impiedica pe depanatorul superexperimentat sa schimbe si el module, preferind in schimb sa faca foamea pina va disparea ''pe cale naturala''! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Mai mult ca sigur nu se va prabusi lumea, pt ca Mivarom nu mai vinde la persoane fizice. Fiecare va gasi o cale alternativa de a se aproviziona in continuare, daca va avea nevoie de componente. Iar cel care nu poate astepta, deci are urgente de acest gen, isi poate infiinta o societate daca ii e asa drag de Mivarom, si va cumpara mai departe numai de la ei. Editat Decembrie 1, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) 2 minutes ago, doru3160 said: pt ca Mivarom nu mai vinde la persoane fizice Vinde in continuare si la persoane fizice: 6 hours ago, Marian said: Pentru persoanele fizice comenzile se pot face in cazul in care este respectata valoare minima de comanda pe site Editat Decembrie 1, 2019 de Marian Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Chiar acum, celtik a spus: Ma refeream la exemplul expus de tine, in calitate de firma terta, nu de consumator. Eu ca firma prefer sa cumpar direct de la furnizorii chinezi decat de la alta firma de distributie romaneasca care tot de la chinezi cumpara. Daca foloseste serviciile postale tot intre o luna si o mie de ani face coletul din china pina aici! tot la vama trebuie ajuns, apar si operatiuni contabile ceva mai complexe daca marfa este introdusa in gestiunea firmei si mai sint! Asa ca in loc sa ma plimb prin vama, prefer sa comand direct din SUA prin curier, se ocupa curierul de formalitatile vamale si vine cu pachetul la usa! Drumul si timpul pierdut valoreaza mai mult decit comisionul dhl! oricum, discutia era pentru cei ca mine sau ca altii, ce vom fi nevoiti sa cumparam de minim 300 de lei! nu e o suma imensa, dar de multe ori aveam nevoie urgenta de componente de 10 lei! Acum 7 minute, doru3160 a spus: Mai mult ca sigur nu se va prabusi lumea, pt ca Mivarom nu mai vinde la persoane fizice. Fiecare va gasi o cale alternativa de a se aproviziona in continuare, daca va avea nevoie de componente. Iar cel care nu poate astepta, deci are urgente de acest gen, isi poate infiinta o societate daca ii e asa drag de Mivarom, si va cumpara mai departe numai de la ei. in schimb s-a prabusit cind comet-ul nu a mai lucrat cu persoane fizice! aveau preturi excelenta si o calitate peste medie! apropo, eu ma refer la componente electronice de toate categoriile, in general de utilizare industriala/profesionala, mai putin spre deloc la cele specifice depanarii, adica telecomenzi, module, barete led, tr. linii, integrate BV, tranzistori BO si alte asemenea! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Acum 54 minute, Marele Savant a spus: eu recunosc ca sint batrin si pricep mai greu, asa este, veti vedea si dv. cind veti ajunge la venerabila mea virsta! Varsta nu e o virtute, si nu mai am chiar asa de mult de pedalat ca sa ajung la ''venerabila varsta".Depanatorul clasic va schimba module sau nu, asta va fi la alegerea lui. Nici nu ma gandeam ca cine va dori, nu o va face. Lumea e intr-o continua schimbare...cine nu se adapteaza, moare. Mivarom se adapteaza. Mingea e in terenul persoanelor fizice. Editat Decembrie 1, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Acum 53 minute, Marian a spus: Vinde in continuare si la persoane fizice: Da, bine, daca acceptam acel prag minim, vinde si la persoane fizice.Eu de ex n-am cheltuit prea des peste baremul impus acum, deci daca voi voi sa cumpar, va trebui sa scot mai multi bani din buzunar. Asta inseamna ca voi cumpara mai mult, dar mai rar.Insa recunosc, de la ei n-am mai cumparat de mai bine de 1 an, cand mi-au trimis o carcasa de pistol in doua culori.Cand i-am intrebat de ce au facut asta, au spus ca nu am nici o optiune de culoare in comanda. De atunci le-am umplut frigiderul si m-au pierdut de client. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Mai exista posibilitatea sa fi fost subcontractata de alta firma mai mare care fie produce ceva (electrocasnice) la preturi mici, fie rebranduieste chinezariile de la mivarom, fie asimileaza cu tot, mivaromul. Din punctul meu de vedere (daca intereseaza pe cineva), nu cred ca o sa planga nimeni dupa mivarom cand va descoperi ca exista diversitate pe piata si ca sunt o gramada de alte firme care se pot adapta sa vanda fix ce vindea miva inainte. Prea mult defetism. Editat Decembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Din păcate ...și eu rebuie să le urez bun rămas... Mie îmi trebuie flexibilitate ...azi poate comand de 100 de lei, mâine de 200 și poate poimâine de 500... Deci, ce fac? Aștept până se adună cei 375lei.În câteva zile (câteodată) și se duce naibii și client și tot ... Nici la magazinele online de piese auto nu are așa ”limită”minimă ....și vorba aia ...ăia vând piese scumpe.(pentru că și mașinile sunt scumpe ...deocamdată) Editat Decembrie 1, 2019 de elmar Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Sunt alte firme mult mai bune care la o comanda de 200 de lei primesti si transportul gratis..iar piesele sigur sunt originale! De ce as cumpara de la Mivarom? Piesele deocheate si chinezesti se gasesc pe toate drumurile...nu inteleg de ce sufera lumea dupa ei?! Ei vor avea de pierdut.....pic cu pic se face lac...cand te lacomesti pierzi! Editat Decembrie 1, 2019 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 (editat) Acum 11 minute, elmar a spus: ...ăia vând piese scumpe Pai de aia nu au limita minima, pt ca oricum scoti caciula de bani la o comanda. Pe undeva ii inteleg. Ei (Mivarom), ca afacere, se simt mai bine cu clienti seriosi, decat cu toti pustanii care comanda de 10...20 lei si se considera clienti seriosi cand nu ridica coletul. Editat Decembrie 1, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Acum 4 minute, mac01 a spus: Sunt alte firme mult mai bune care la o comanda de 200 de lei primesti si transportul gratis..iar piesele sigur sunt originale! Mai contează și prețul pieselor...că dacă-ți vând o piesă ”originală” de te doare capul cât costă ...te lipsești și te lași de meserie! Cum am mai zis mai înainte...pretul pieselor trebuie să urmeze prețul aparatelor noi. Că dacă prețul pieselor este cel ”original” și aparatele defecte sunt fake-ieftine...nu poți să le pui tu piese originale ...că-ți dă clientul cu aparatul reparat în cap( la fingurat ...cel puțin) Și-ți zice direct în față ...”ce bă, cumpăr tv-ul(de ex.) de la tine?” Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Nu asa iti respecti meseria si nu asa se repara un aparat! Se spune clientului cat costa piesa si cat costa manopera...ii convine sa-l repare, bine...nu-i convine, la revedere...sa incerce in alta parte! Daca vrei sa cumperi piesa ieftina si sa o pui dublu la client atunci nu prea e corect! Cu clientul trebuie sa fi transparent...inselatoria si lacomia nu tin de cald! Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Păi cum poți să faci față la o reparație de genul: electronice fabricate în china!? Să-i pui piese originale ( cu preturi pe măsură) e ca și în chestia aia ...cei trebuie chelului?? Tichie de mărgăritar... Omul vrea ieftin ...că dacă nu, își cumpără altu! Link spre comentariu
Postări Recomandate