Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mivarom se reinventeaza

Postări Recomandate

Acum 4 minute, NICA a spus:

Ce mai stiti despre ei ?

Vad ca momentan nu mai afiseaza conditia cumpararii de minimum 357 lei.

Sau poate nu au reusit sa o posteze fiind cateva zile in concediu.

pe site , actualizat azi :

Transport si livrare Transport si livrare
pixel_trans.gif
Comanda minima pe site este de 300RON+TVA. Siteul se adeseaza in principal clientilor persoane juridice. Pentru persoanele fizice comenzile se pot face in cazul in care este respectata valoare minima de comanda pe site sau se pot adresa unuia dintre distribuitorii nostri.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de la rubrica de contact.

Livrarea comenzilor se face gratuit, prin intermediul unui curier rapid

Pentru coletele care contin produse foarte grele si expeditiile in greutate de peste 50Kg sau localitatile nedeservite de curier ne rezervam dreptul de a adauga taxe de transport suplimentare
Editat de iora
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am luat eu de la ei de curind, conditia exista;

Am incropit comanda de >357 lei, piesele comandate existau in stoc.

Ma suna un cip-cirip ca de fapt nu au  piesele toate.

"Nu e vina mea ca eu am comandat, erau piese, odata cu comanda consider ca am facut un pact: eu comand adica ma oblig sa platesc, tu imi rezervi piesele.

Ca nu, ca de fapt au fost dar au comandat altii inainte..vrajeala

Am zis, trimiteti ce aveti din comanda; aaaa, nu, ca tre sa mai comandati diferenta.

Ii zic sa vorbeasca cu ai mari, sa le spuna ca eu am comandat minimul, au fost piesele, deci sa-si asume ca nu mai sint.

Ma suna a doua zi sa zica iar "anulam comanda ca nu am piesele toate, ca dureaza o luna pina apar si poate dispar altele.." si ca a vorbit cu conducerea si nu accepta ce vreau eu.

Ii zic sa faca ce vrea cu comanda iar eu o sa ma adresez OPC.

A treia zi ma suna o factuca, ii explic ce si cum, recunoaste tacit ca nu-s stocurile actualizate mereu, ii spun si ei de OPC, imi spune ca vorbeste cu conducerea si ma suna. "A mai zis si ala de ieri ca vorbeste cu conducerea".

Surpriza insa, fata chiar a vorbit cu cineva care i-a zis "va trimitem comanda cu ce avem dar platiti transport". OK. Decit sa inventez piese de 100 lei care poate nu-mi trebuie, mai bine dau 20 - 25 transport.

Au trimis asa, deci se poate.

Stresul mare e ca te chinui sa incropesti 357 lei si constati ca marfa de fapt nu e pe stoc ca nu isi face unul treaba si ca altul te minte ca vorbeste corect de ce ai spus si nu vorbeste.

Editat de diaconuliviu
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

De ce sa fie capusa? Exagerati.

Unul se ocupa de magazin fizic, altul de virtual. Nu e musai sa fie acelasi care duce afacerea pe umeri. 

Si nici responsabilitatile in caz de frauda, faliment, etc. Nu e bine sa pui toate ouale in aceeasi traista. Cine stie, cunoaste!

Link spre comentariu
Acum 16 ore, franzm a spus:

Posibil. Mihai Vasilescu nascut în Alexandria, Teleorman.

Rating slabut.

A-ha!..., multumesc pentru raspuns; eu in veci nu m-as fi descurcat sa aflu, cunostintele mele in ceea ce priveste limba lu' ghete si haine (ca si despre tarile in care aceasta se vorbeste) sunt relativ triste...

Acu' ce ma nedumereste pe mine este de ce or fi renuntat sa lucreze cu persoane fizice in Ro impunand acele restrictii de suma minima impusa, dar in acelasi timp lucrand cu persoane fizice de oriunde din Eu fara limita de suma... prin ebay? Practic, ceea ce se intampla este ca nu poti cumpara de la Mivarom Alexandria maruntisuri, dar le poti cumpara de pe magazinul lor ebay?!

Incurcate-s caile biznisului!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 12 minute, misuraelectronic a spus:

Evident , telecomenzile pt Germania au alta calitate fatza de ceea ce vinde pe piata din Rsr...

Telecomenzile vandute sunt deja una dintre cauzele principale pentru feedbackul lor negativ acolo, aproape jumatate dintre feedbackurile lor negative sunt pentru telecomenzi.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări