Marele Savant Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 1 oră în urmă, addysoftware a spus: Culmea e ca inca au o gramada de clienti care se uita pe site, vreo suta si ceva la orice ora.. pentru ca acei clienti stiu deja ce sa cumpere si ce sa nu cumpere de la mivarom! Link spre comentariu
petreelectronic Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 lasa, eu m-am parlit de doua ori pana acum cu piese de la Adelaida de cateva ori mai scumpe (chiar de zece ori, exemplu TDA8174AW) si la fel de proaste ca unele de la Mivarom. Nu mai comand in viata mea de la ei. Macar muciaromul nu ne-a jumuluit. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 si de ce simtiti nevoia sa le pociti numele? va simtiti mai barbat? Link spre comentariu
informer Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Cineva interesat de-o comanda jumi-juma la Mivarom (180RON de persoana)? Eventual in Timisoara... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 (iertare da' nu mă pot abține, dacă și la ăștia...). Link spre comentariu
informer Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Nu prea inteleg ce ti se pare de ras? Comanda minima este de 360 RON si eu nu am ce sa comand de atata... vezi ceva amuzant? Link spre comentariu
informer Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Acum 1 minut, maresaldeflota a spus: Da magazinul e... Cum e? Eu cumpar acumulatoare cu plumb (12V si 6V). Am cumparat la calitate identica dar mai scumpe de la magazine mai renumite. Daca tu cunosti vreunul cu ACESTE produse, identice ca si calitate dar la pret mai bun sau macar tot p-acolo, n-am nimic impotriva sa cumpar de unde zici... altfel.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 https://eldepo.ro/Acumulator-plumb-acid-12V-7Ah-Alien http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/acumulator-plumb-acid-12v-alien-p-7694 Sunt multe magazine... și nu au comenzi minime, asta e ideea... Link spre comentariu
informer Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 OK, multumesc. Deci daca cineva vrea sa facem jumi-juma o comanda, sa spuna... Daca nu, incerc sa ma reorientez spre distribuitori.... Link spre comentariu
informer Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Am comandat de unde zicea colegu` mai devreme... sa vedem daca-s "reali"... . Link spre comentariu
maxente Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 La 16.05.2020 la 21:24, maresaldeflota a spus: Da magazinul e... Probabil practici electronica asa doar de ''uichend'' si de aia râzi. Am niste prieteni depanatori care cumpara destul de des de la ei si se aduna chiar si in group buy. Ei nu cumpara doar cateva rezistente de 0,25W, au acolo multa marfa buna pentru atelierele de depanat, multe telecomenzi tv, programabile sau dedicate, bari cu led-uri pentru tv-urile LCD etc. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 La 23.02.2020 la 0:06, Marele Savant a spus: si de ce simtiti nevoia sa le pociti numele? va simtiti mai barbat? imi place sa spun muciarom pentru ca au des obiceiul de a arunca muci in fasole dvs cum va simtiti dupa ce v-ati bagat in seama inutil? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 am sa va raspund, dar peste 5-6 luni, cum ati facut si dv. desigur, daca voi mai fi pe lumea asta. Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Ce mai stiti despre ei ? Vad ca momentan nu mai afiseaza conditia cumpararii de minimum 357 lei. Sau poate nu au reusit sa o posteze fiind cateva zile in concediu. Link spre comentariu
Postări Recomandate