Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mivarom se reinventeaza

Postări Recomandate

Sincer sa fiu, de cand cu ali express adica de 2 ani nici nu mai vreau sa aud de mivarom.Chiar astazi mi.au ajuns(dupa o luna) 6 rezistente de putere din aluminiu(100w) care le.am cumparat cu aprox. 30lei.Am peste 500 de comenzi de la chinezi, la absolut niciuna nu au fost probleme sa nu imi primesc banii daca produsele nu au ajuns.La mivarom daca nu aveau ceva pe stoc, iti trimiteau comanda fara acel produs si fara sa te anunte!

Editat de lorin
Link spre comentariu

Am eu comanda din China facuta pe 6 Feb. pentru care a fost emis codul de urmarire si firma de transport a fost notificata pentru ridicare dupa ce am fost contactat de vanzator ca livrarile din China o sa inceapa din data de 20 Feb. si in cazul in care nu sunt de acord sa astept pana pe data de 20 imi returneaza banii. In unele situatii chiar nu vad alta solutie rezonabila pentru anumite produse, unele produse nu se gasesc prin alte parti la preturi rezonabile. De exmplu comanda asta de care vorbesc este pentru un Display Epaper de 7.5inch, eu nu am vazut prin alte locuri sa se poata cumpara asa ceva la preturi rezonabile si nu incepand cu 500 de lei, in tara un amarat de ESP32 sa coste 50 de lei cand chinezul il da cu 16lei ... , mai am pe drum celule solare de 5.5V componente pe care din nou in tara nu prea gasesti decat pe olx 1-2 modele cumparate tot de pe ebay / aliexpress si vandute la noi cu adaos.

Am si eu vro 50 de comenzi la activ daca nu mai mult si din astea 50 doar vro 4-5 nu au ajuns (le cumpar cu transportul platit care este in jur de 2.5$ indiferent de cantitate, ajung in tara ca recomandate si pot fi urmarite pe site-ul postei, unele din ele le-am primit chiar livrate acasa cu masina postei), iar daca nu vin iti primesti banii inapoi. La un singur colet pierdut am cerut sa fie trimis din nou produsul in loc sa cer banii inapoi, la celalalte nu m-am complicat ca erau maruntisuri de 3-4$ si pana la urma nu e vina vanzatorului ca e vai de capu nostru cu posta.

Link spre comentariu

Amanarea pana pe 20 feb nu are nici o legatura cu necazurile lor cu gripa. Au nu stiu ce sarbatori, si majoritatea personalului e in vacanta. Isi reiau activitatea imediat dupa aceasta data. Cine nu are graba, asteapta. Cine nu, primeste banii inapoi si anuleaza comanda.O comanda data pe 06.01 a sosit.O alta data pe 20.01 nici nu a plecat si am primit si eu notificarea ca va pleca dupa 20.02. Si-au cerut scuze, si s-au oferit sa inapoieze banii.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
On 2/12/2020 at 3:59 AM, sesebe said:

Curios este cum de au rezistat atita timp vinzind componente cele mai proaste pe care le poți achiziționa legal. 

De ce zici ca nu le achizitionezi legal de la Miva? Platesti si-ti da factura, achizitia e legala. Ca produsele nu sunt de calitatea asteptata e alta problema. Dar de legal, vand legal!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări