dan-a2 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 (editat) De aici https://zutech.ro/ a cumparat cineva online ?? Care ar fi comanda minima ? Editat Februarie 12, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Au comanda minimă de 100 Lei, iar transportul 20 Lei.Am făcut eu o simulare de comandă de circa 20 Lei şi mi-a apărut o înştiinţare... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Multumesc !! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 @dan-a2 magazinul respectiv are destul de multe produse de la mivarom si e deschis luna asta, cum ati reusit sa dati de el? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Din intamplare , cautam niste barete de vestel !! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Ca o coincidenţă, ambele sunt din Alexandria... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Se intimpla adesea ca daca o afacere merge bine sa mai apara inca 5 linga ea! desi cind se imparte aceeasi placinta la 6, rezultatul poate sa nu mai fie cel asteptat! Link spre comentariu
lorin Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 (editat) Sincer sa fiu, de cand cu ali express adica de 2 ani nici nu mai vreau sa aud de mivarom.Chiar astazi mi.au ajuns(dupa o luna) 6 rezistente de putere din aluminiu(100w) care le.am cumparat cu aprox. 30lei.Am peste 500 de comenzi de la chinezi, la absolut niciuna nu au fost probleme sa nu imi primesc banii daca produsele nu au ajuns.La mivarom daca nu aveau ceva pe stoc, iti trimiteau comanda fara acel produs si fara sa te anunte! Editat Februarie 13, 2020 de lorin Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 asa cum am mai spus, ref la china conteaza cita nevoie ai de produsele respective. produse care pot ajunge in 3 saptamini, 3 luni sau niciodata! Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 daca imi ajung mie piesele dupa o luna, fie le arunc la gunoi, fie vor zace in vreo cutie... cine are rabdare cate o luna sa astepti o piesa sau te miri ce ? ... eu unul nu am. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 @lorin asteptam sa ne spui in cate luni o sa-ti ajunga, daca o sa ajunga, produsele comandate incepand cu februarie 2020. Link spre comentariu
lorin Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 (editat) Sunt niste rezistente dummy load pentru amplificatoare la ce naiba atata graba ?? Nu stiu daca s-or lua masuri cu virusul asta, am comenzi si in februarie facute si daca nu or veni ali express imi da banii inapoi. Editat Februarie 13, 2020 de lorin Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Am eu comanda din China facuta pe 6 Feb. pentru care a fost emis codul de urmarire si firma de transport a fost notificata pentru ridicare dupa ce am fost contactat de vanzator ca livrarile din China o sa inceapa din data de 20 Feb. si in cazul in care nu sunt de acord sa astept pana pe data de 20 imi returneaza banii. In unele situatii chiar nu vad alta solutie rezonabila pentru anumite produse, unele produse nu se gasesc prin alte parti la preturi rezonabile. De exmplu comanda asta de care vorbesc este pentru un Display Epaper de 7.5inch, eu nu am vazut prin alte locuri sa se poata cumpara asa ceva la preturi rezonabile si nu incepand cu 500 de lei, in tara un amarat de ESP32 sa coste 50 de lei cand chinezul il da cu 16lei ... , mai am pe drum celule solare de 5.5V componente pe care din nou in tara nu prea gasesti decat pe olx 1-2 modele cumparate tot de pe ebay / aliexpress si vandute la noi cu adaos. Am si eu vro 50 de comenzi la activ daca nu mai mult si din astea 50 doar vro 4-5 nu au ajuns (le cumpar cu transportul platit care este in jur de 2.5$ indiferent de cantitate, ajung in tara ca recomandate si pot fi urmarite pe site-ul postei, unele din ele le-am primit chiar livrate acasa cu masina postei), iar daca nu vin iti primesti banii inapoi. La un singur colet pierdut am cerut sa fie trimis din nou produsul in loc sa cer banii inapoi, la celalalte nu m-am complicat ca erau maruntisuri de 3-4$ si pana la urma nu e vina vanzatorului ca e vai de capu nostru cu posta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 (editat) Amanarea pana pe 20 feb nu are nici o legatura cu necazurile lor cu gripa. Au nu stiu ce sarbatori, si majoritatea personalului e in vacanta. Isi reiau activitatea imediat dupa aceasta data. Cine nu are graba, asteapta. Cine nu, primeste banii inapoi si anuleaza comanda.O comanda data pe 06.01 a sosit.O alta data pe 20.01 nici nu a plecat si am primit si eu notificarea ca va pleca dupa 20.02. Si-au cerut scuze, si s-au oferit sa inapoieze banii. Editat Februarie 13, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 On 2/12/2020 at 3:59 AM, sesebe said: Curios este cum de au rezistat atita timp vinzind componente cele mai proaste pe care le poți achiziționa legal. De ce zici ca nu le achizitionezi legal de la Miva? Platesti si-ti da factura, achizitia e legala. Ca produsele nu sunt de calitatea asteptata e alta problema. Dar de legal, vand legal! Link spre comentariu
Postări Recomandate