Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mivarom se reinventeaza

Postări Recomandate

Acum 7 ore, modoran a spus:

Cred că mivarom vinde într-o zi cat vine conexelectronic ăștia într-o lună. Mivarom are faima de "cel mai ieftin", ceilalți vând și scump și nici nu poți fi sigur ce cumperi.  Când vrei sigur componente originale nici nu bagi in seama conexelectronic și alții că ei.

in schimb, la conex am gasit aproape orice am avut nevoie pe stoc! 

Link spre comentariu

Asa este. De la o vreme Miva sunt cam "subtiri" la stocuri, si ma refer la stocurile care prezinta interes pentru majoritatea celor de pe forum. Voiam sa comand la ei niste cablaj simplu placat, am mai luat si preturile sunt foarte ok. Doar pretul este ok pentru ca produsul este sublim dar lipseste cu desavarsire. Am luat aseara de dincolo dar la un pret exorbitant prin comparatie, adica 29 lei fata de 5.75 lei. Asa ca ce folos daca sunt ieftini?

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
Acum 6 minute, sesebe a spus:

A mai comandat cineva (pers fizica) dupa ce au schimbat conditiile de comanda?

Da. Este exact ca inainte. Nu s a schimbat nimic.

Apropo de asta , am fost personal acolo in magazin, unde, de fapt se numeste  Vascom. Era acolo un tip care vindea.

I am cerut diversi rezistori de putere , si am avut surpriza sa aud ca nu pot cumpara produse sub 1 RON , chiar daca cumparam 40 de bucati..

Trebuia sa fac in prealabil o comanda telefonica la el, sa aduca din depozit ..si bla bla bla..

O nebunie acolo...

L am intrebat si despre politica cu 300+ RON.. si au spus ca le convine mai bine asa , decat sa stea in asteptare o comanda de 25 RON inaintea uneia de 500 RON. 

Nu va asteptati la schimbare  , nu se va intampla dupa spusele lui.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, sesebe a spus:

Nu prea am inteles, adica pot face si o comanda de 30Ron si o onoreaza?

Da. Dar trebuie sa comanzi telefonic acolo , sau sa te duci personal , apoi sa revii peste ceva timp sa ridici comanda.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

E n-ai cum...cat e de la Iasi pana la Alexandria? O aruncatura de bat...nici nu termini cafeaua de baut si deja ai primit si piesele! :)

Hai ca le facem reclama la astia pe forumul asta...numai sus e topicul! Se pupa pe basca...zice sarut-mana Elforum!

Marian a deschis topicul...el ii iubeste mult...se vede ca-i pare rau ca au crescut baremul! :26

Editat de mac01
Link spre comentariu

Mie îmi trebuiau niște accesorii pt radiatoare, dar am sa iau din alta parte și gata. 

Componente electronice nu am mai cumpărat de la ei de peste un deceniu. 

Curios este cum de au rezistat atita timp vinzind componente cele mai proaste pe care le poți achiziționa legal. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări