Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mivarom se reinventeaza

Postări Recomandate

La 01.12.2019 la 10:38, franzm a spus:

Probabil i-au ajuns din urma blestemele celor nemultumiti. Nu poti sa vinzi la nesfârsit componente cu origine si calitate incerta. Între persoane juridice nu au treaba cu legile privind protectia consumatorului (garantie, etc.). Plus ca se simplifica contabilitatea.

Sunt negustori, iau marfa de unde o gasesc ieftina, sa aiba clienti. Nu-ti place, nu cumperi, ca asa e in tenis. Eu am luat de la Mivarom mai mult componente RF de mica putere, care au fost bune toate. Nu m-am bagat la puteri, ca nu repar televizoare. Din pacate s-au epuizat stocurile cu componente ieftine (alea cu terminale din sarma, care nu se mai folosesc in productia curenta) si au inceput sa salte preturile. Si la TME e la fel, a scazut oferta si s-au scumpit multe piese. S-a dus baba cu colacii.

Editat de VAX
Link spre comentariu

Sunt firme si firme.

In general cand lucreaza cu un singur curier au un fel de exclusivitate,am primit comenzi prin curier,de la unele magazine online unde se specifica clar,taxa de livrare x lei,gratuit la comenzi peste xxx lei.

Asa au venit chiar daca aveam km suplimentari la acel curier.In alte situatii am avut de platit km suplimentari.

Aici depinde de contractul intre firma si curier,livrezi doar prin el si ai ceva rulaj nu-ti mai taxeaza clientii pt km suplimentari.

Am avut mai demult in aceeasi zi,la acelasi curier,doua colete livrate simultan,unul cu transport 0 lei,trecusem comanda de pragul pentru care transportul era gratis si celalalt vreo 50 -60 lei doar transportul (doar prin acel curier se facea livrarea,era ceva urgent)

Mivarom ar trebui sa livreze si prin alti curieri,de ce nu o fac? Problema lor.

Link spre comentariu
Acum 21 minute, gabiz_ro a spus:

Mivarom ar trebui sa livreze si prin alti curieri,de ce nu o fac?

Pt ca pe ei nu-i deranjeaza politica firmelor de curierat. Aici deviem discutia pe tema firmelor de curierat, si nu e cazul. Ei si-au facut datoria sa informeze clientul ca daca solicitarea este in afara ariei de acoperire a curierului, vor interveni taxe suplimentare. Mai mult nu are rost sa divagam. Din ce stiu eu, sunt putine spre deloc firme care accepta sa mearga gratis pe coclauri pt 15...20 lei cat plateste firma vanzatoare pt transportul unui colet. In cazul contractelor am auzit si de sume mai mici, dar nu asta e subiectul.

Link spre comentariu

Eu cred ca depinde si de contractul in sine, de cum a fost negociat.

-Acelasi Urgent Cargus care refuza sa-mi aduca colete de la mivarom fara taxa suplimentara, vine negresit si gratis atunci cand primesc colete din afara.

-GLS au acoperire nationala la livrarile de la TME.

-Sameday vine fara taxa suplimentara cand comand de la Emag.

-Fan nu acopera localitatea mea ( e normal ), insa vin fara taxa suplimentara la unele colete DHL.

Si probabil or mai fi.

Link spre comentariu
Acum 43 minute, Marian a spus:

-Sameday vine fara taxa suplimentara cand comand de la Emag.

Alta firma care s-a porcit. De sameday nici sa nu aud. Sunt neseriosi cat se poate si ceva peste. La emag aveai optiunea sa ridici marfa din showroom si sa nu platesti taxe de transport. Acum indiferent ce si cum, platesti procesarea. De cateva ori am lasat comanda pt curier pt ca era la fel pretul, ori ma duceam eu, ori veneau ei. Asta pana am dat de sameday si am renuntat sa mai cumpar de la emag. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, cristronic a spus:

Un lucru destul de neplacut la ei ,este si faptul ca actualizarea stocului nu se face in timp real.Vezi produse care figureaza pe stoc ,comanzi si peste doua zile te suna si spun ca nu sunt pe stoc.

E valabil si la produsele vindute de ei sau numai la cele vindute de terti?

Link spre comentariu

Pai daca citesti pe site si scrie ca e pe stoc, la ce bun sa mai suni? La ce mai sunt bune informatiile lor? Asa, ma duc la magazin la raft, cer ce imi trebuie si e la fel ca pe vremea bunicii. Daca lansez comanda seara, dupa ora 20, cum se intampla mai mereu, cu cine sa vorbesc la telefon? Oricum, au trecut ani de cand n-am mai facut comanda la miva, asa ca nu ma stresez prea mult de ce fac ei acum.

Link spre comentariu
37 minutes ago, doru3160 said:

la ce bun sa mai suni?

Cum adica la ce bun? Pai ca sa fii sigur ca nu ai surprize daca e ceva important.

Cateva minute acordate unei documentari/informari, te scuteste de neplaceri.

Pentru un reper important poti amana comanda si pentru a 2-a zi in timpul orelor de lucru.

Totul e sa vrem si sa invatam sa cumparam inteligent, nu delasator...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări