Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa DC laborator

maxente

Postări Recomandate

Sa nu spui ca nu citesc. Esti poate printre singurii la care aveam de gind sa raspund.

Legat de impedante nu prea ai inteles ce vroiam sa spun si deci nu insist, unii poate au inteles.

Pe urma nu am spus ca este neaparat o sursa proasta, pt cit costa o putem considera chiar buna.

Si, legat de ceea ce nu am vazut, iti garantez ca am vazut exact ceea ce face acolo si chiar stiu ce face acolo si de asta postasem mai sus.

Intentia mea nu a fost sa desfiintez sursa sau postarile australianului. Are filmulete chiar interesante. Tot ce vroiam sa spun legat de postarile lui este ca nu trebuie luat chiar totul asa cum posteaza el pt ca mai sint si unele scapari pe acolo si apoi ma gindesc ca exista si un pic de reclama in spate pt ca multe echipamente la care le face review le primeste special pt asta si nimeni nu i-ar trimite aparate ca sa le desfiinteze el.

O seara buna!

Link spre comentariu
Acum 10 ore, maxente a spus:

si imi dadeau exemple de surse de laborator pretentioase. 

Cine ti-a dat exemple de surse pretentioase, si mai ales tie? Raspunsul meu a fost pt @alcon, care spunea ca ce a postat el e unica si cea mai cea sursa. Adica daca nu ai una din aia, nu stii ca traiesti. N-a avut nici o legatura cu sursa in comutatie prezentata, si nici pe departe nu s-a vrut a face o comparatie intre ele. Credeam ca asta e usor de inteles, de asta n-am specificat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări