Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu protectie Digitop pe generator

Vizitator cobalt

Postări Recomandate

Vizitator cobalt

Buna ziua, am si eu urmatoarea problema, am un releu de protectie digitop vp32a ca si protectie generala pentru casa si cand pun casa pe generator acesta fiind alimentat din generator nu cupleaza ca sa dea mai departe faza. clipeste in mod continuu ecranul cu tensiunea dar nu aclanseaza. Care ar putea fi cauza, pe retea functioneaza normal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• flomar60

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trebuie să conectaţi una din bornele de 230Vc.a. ale generatorului la împământare.Reţeaua are faza raportată la Pământ, generatorul e izolat total de pământ...iar releul sesizează eroare de lipsă împământare.

Link spre comentariu
Vizitator cobalt

Am inteles. El are si o borna de legare la pamant si intradevar nu e legal la priza de pamant pe care o am. Voi lega borna lui de pe sasiu la pamant si va anunt de rezultate. Va multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

Nu lipsa legării la împământare a carcasei e cauza, ci faptul că generatorul nu are ,,fază,, sau ,,nul,, ci ,,ieşire flotantă,, neraportată nicicum faţă de potenţialul Pământului.Dacă vreţi ca el să imite reţeaua, legaţi una din bornele de ieşire ale prizei de 230V  direct la Pământ (firul de împământare al prizei), nu la carcasa generatorului.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări