Vizitator cobalt Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Buna ziua, am si eu urmatoarea problema, am un releu de protectie digitop vp32a ca si protectie generala pentru casa si cand pun casa pe generator acesta fiind alimentat din generator nu cupleaza ca sa dea mai departe faza. clipeste in mod continuu ecranul cu tensiunea dar nu aclanseaza. Care ar putea fi cauza, pe retea functioneaza normal. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Trebuie să conectaţi una din bornele de 230Vc.a. ale generatorului la împământare.Reţeaua are faza raportată la Pământ, generatorul e izolat total de pământ...iar releul sesizează eroare de lipsă împământare. Link spre comentariu
Vizitator cobalt Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Am inteles. El are si o borna de legare la pamant si intradevar nu e legal la priza de pamant pe care o am. Voi lega borna lui de pe sasiu la pamant si va anunt de rezultate. Va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Nu lipsa legării la împământare a carcasei e cauza, ci faptul că generatorul nu are ,,fază,, sau ,,nul,, ci ,,ieşire flotantă,, neraportată nicicum faţă de potenţialul Pământului.Dacă vreţi ca el să imite reţeaua, legaţi una din bornele de ieşire ale prizei de 230V direct la Pământ (firul de împământare al prizei), nu la carcasa generatorului. Editat Noiembrie 28, 2019 de validae Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Like validae! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum