Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40J5100AW

Alextv

Postări Recomandate

Buna seara

Tv.ul a venit cu lipsta imagine, sunet exista , inclusiv backlight. La o masuratoare pe t.con, lipsesc tensiunile VGH si VGL. Am decuplat  cele doua pamblici spre ecran si cele doua tensiuni au aparut. Apoi am cuplat pe rand inapoi cele doua pamblici. La cuplarea pamblicii din stg. mor cele doua tensiuni. Cu pamblica din dreapta cuplata si cu cea din stanga decuplata am imagine pe jumatatea respectiva. Nu stiu daca este ISL.ul de vina sau este scurt in ecran, pentru ca pe placa dreiverului din stanga , nu am gasit nimic in scurt. V a rog putin ajutor cu o idee din experienta dvs.Nu as comanda ISL.ul sau t.conul degeaba.

20191126_173134.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

1

• yokoono

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar daca nu l-ai gasit, chiar daca nu este scurt ci rezistenta foarte mica, defectul este in panel pe stanga. Cauta punctul de masura VGH de pe t-con si apoi corespondenta lui pe placa stanga. Decupleaza complet t-conul. Alimenteaza VGH din sursa externa, de curent mai mare,  si vezi ce se incalzeste. Vezi daca in stanga sus nu gasesti o dioda pusa catre masa si care este chiar pe VGH. Dezlipeste-o si masoar-o. Poti proba si fara ea. Vezi daca se incalzesc excesiv panglicile lipite de sticla pe partea proasta.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări