Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led horizon

fane

Postări Recomandate

am la reparat un horizon 32hl702 la  main 17mb82s sursa 17ips11 panel ves315wnds-01 la care nu se aprinde nimic ma refer la led st-by sursa ok tensiuni pe main in regula la punerea sub tensiune dupa citeva minute procesorul cald abia sesizabil am verificat baklightul cu testerul e ok as incerca cu un soft pentru styk (banuiesc softul) daca as avea vreo sansa  dar nu am nimic pentru panelul si mainul asta . ma poate ajuta cineva cu ceva soft si eventual binuri pentru memorii in caz ca trebuie rescrise 

Link spre comentariu

am luat de pe remont binurile din linkul dat de dn Marian le-am scris acum imi clipeste ledul st by incontinuu o sa incerc si cu cele de la dn yokoono desi cred ca ar merge si cu un soft de reparare pe stik ma gindesc

Editat de fane
Link spre comentariu

revin cu placa asta am facut rost de binurile originale pentru tv-ul din titlu le-am pus pe memorii noi dar nimic am rescris binul de pe remont cu care clipea ledul de st by dar nu mai merge,acum nu mai inteleg,e vreo problemea  daca memoriile noi  sint de la producatori difriti? asta prima nelamurire iar a doua le programez cu ch-ul si aici am varianta 1.18 la care nu recunoaste memoriile produse de giga device si si varianta 1.1.1.34 care le vede, memoriile pe care le am noi sint de la giga cele de 16 si de la winbond cele de 64 sa fie aici problema?

Link spre comentariu

Nu-i problema ca sunt de la producatori diferiti. Daca le-ai dezlipit si rescris vezi daca nu s-a intrerupt un circuit. Daca este bine si sunt scrise corect, memoriile sunt noi, inseamna ca problema este in alta parte, nu la binuri.

Link spre comentariu

Cand scrii cu CH341 trebuie sa selectezi corect memoriile manual , daca nu le vede .

Exista o versiune 1,29 care merge ok .

Memoriile nu trebuie sa fie perechi fizic , doar soft .

Pune memoriile in programator pe rand , executa stergerea manual si verifica apoi daca sunt blank .

E posibil sa ai o memorie blocata , sau defect HW la placa .

Ai PM .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări