Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze haioase

Postări Recomandate

N - au folosit prea mult adeverintele de genul ... Organele de control erau mai destepte ca un director de teatru , stiau ca unde e cu scena si spectacole exista si recuzita . Adica peruci ... , si s  - a procedat in consecinta .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Hai să definim totuși termenul ,,haios,, atunci. Poate fi oare numită ,,haioasă,, incendierea accidentală a catedralei Notre Dame de Paris (postată de Victor ieri), sau o mașină incendiată ?  I don't think so...

Asta însă ar putea:

15i6UiB.png

Editat de validae
Link spre comentariu

Eu, find mai batrin, am un oarece concept despre haios. Intr-adevar, nu vad ce ar fi haios (HAIÓS, -OÁSĂ, haioși, -oase, adj. (Fam.) Plin de haz, amuzant, simpatic, nostim. [Pr.: ha-ios] – Hai + suf. -os. sursa DEX 09- 2009) intr-o imegine cu o biserica/catedrala care arde! Chiar daca daca e adaugat un element, hai za-i zicem haios! Cred ca o imagine cu casa oricaruia dintre noi care arde, nu ar fi deloc haioasa, nu?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări