cipri_mury Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Sa ramanem la telefoane dar totodata sa revenim in vremurile actuale. 1 Link spre comentariu
gauss Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Desigur ... ar fi fost interesant . Chiar foarte ... Se intampla acum ceva ani ... Ma rog , as fi fost un pic stanjenit ... nu prea sant obisnuit sa abuzez de intimitatea altora , chit ca era spatiu public . Vorba vine ... in hipermarket - uri sant ceva interdictii de fotografiere , desi nu foarte la vedere . Sa nu uit ... respectivul era preot ! Singurul care l - am vazut vreodata intr - un magazin ( si alimentar ) , din motive pe care cred ca le intuieste fiecare ... si nu - s foarte laudabile . Ma rog , or fi si exceptii ... dovada am vazut - o cu ochii mei ... Editat August 30, 2018 de gauss Link spre comentariu
Patraulea Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Pentru cei pățiți. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Primit pe mobil... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) Editat Septembrie 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate