Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze haioase

Postări Recomandate

exista un barbat cu numele de familie Muia.

Nici politistii, nici pesedistii nu stiu defapt ce inseamna muie!

MUIE s. f. (Argotic) Gură. I-a dat peste muie. GR, S. VII, 120 ◊ Expr. A duce cu muia = a face promisiuni înșelătoare, a convinge cu minciuni, a amăgi, a înșela; a duce cu vorba, a duce cu zăhărelul. Cf. BL II, 174, BUL. FIL. V, 191. L-am dus cu muia pînă mi-a împrumutat plugul. COMAN, GL., cf. MAT. DIALECT. I, 231. – Și: mîie (BUL. FIL. IV, 172) s. f., moi (BL II, 174) subst. – Din țig. mui.

Cum PSD cu asta se ocupa, adica conving cu minciuni, nu vad care-i problema cu numarul buclucas!!!

Ca romanul i-a dat si un alt inteles, care-i problema? Nemtii din Romania, spun la penis, Schwanz. Defpat,  Schwanz, inseamna coada. Ce facem, interzicem cuvintul ...coada???

Muie mai inseamna si

MUIÁ, moi, vb. I. 1. Tranz. A introduce un obiect într-un lichid, a îmbiba cu lichid; a înmuia. ♦ Spec. A băga rufele în apă cu sodă sau cu săpun și a le ține câtva timp înainte de a le spăla. ♦ A întinge cu pâine sau cu mămăligă în sos, în grăsime etc. 2. Tranz. A uda, a stropi. ♦ A scălda. 3. Tranz. și refl. A face să devină sau a deveni mai moale, mai puțin consistent, mai puțin țeapăn. ◊ Expr. (Tranz.) A muia oasele (sau ciolanele) cuiva = a bate foarte tare pe cineva. 4. Refl. A-și pierde puterile, a slăbi, a se moleși. ♦ (Despre ger) A scădea în intensitate, a deveni mai puțin aspru. 5. Tranz. și refl. Fig. A (se) potoli, a (se) calma, a (se) liniști. ♦ A (se) îmblânzi, a (se) înduioșa; a (se) îndupleca. 6. Tranz. și refl. (Fon.) A (se) palataliza. – Din moale. Cf. fr. mouiller.

Insa, cum PSD-ul se simte cu musca pe caciula, a calcat in strachini!

Link spre comentariu

reghecampf1.jpg

reghecampf2.jpg

asta-inseamna-sa-fii-mafiot-cum-arata-ma

Macar Duckadam a zis:

Helmuth Duckadam si-a inmatriculat masina in SUA cu numarul STEAUA si spunea in urma cu un an: "Sa vedem daca imi face Talpan proces".

duckadam-si-reghecampf-doi-dintre-romani

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări