norad Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 1 oră în urmă, icar a spus: Chestia cu wc-ul nu-i chiar de râs. Pozitia corecta de stat pe buda, e cea de pe buda turceasca, deci, cum e in poza, e OK! Se recomanda ca la wc-urile clasice, sa-ti pui un scaunel sub picioare. Pe centura Brasovului, opresc la o parcare cu toaleta. Toaleta rezonabil de curata cu bude turcesti. Opreste un autocar cu numar de Polonia, coboara un grup de femei la vreo 50+ ani, intra in grupul sanitar si apoi ies disperate si o intreaba pe nevasta-mea unde e toaleta! Nu tin minte sa fi vazut in Polonia bude turcesti. De fapt,nici nu cred ca am vazut vreodata in Europa civilizata. La grupurile sanitare de pe autostrazile din Ungaria, vasele de toaleta sunt din inox. Link spre comentariu
daniels Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 Vasele turcesti sunt mai igienice in spatiile publice decat cele civilizate, ai contact minim si o speli usor cu un furtun. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 Mașini mici sugând de la mama cisternă Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 Vin de care bea popa Link spre comentariu
Postări Recomandate