CIBY2 Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 (editat) Cam off-topic, nu e poza, nu e haioasa, dar e interesanta! Mai ales efectul distrugerii acumulatorilor. https://youtu.be/gus5FMGtEok Editat Septembrie 8, 2021 de CIBY2 Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 No way !!! Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 FAKE. Photoshop... Păcat că nu am făcut poză cu şoricelul care a intrat în lampa de curentat ţânţari ce-o aveam deasupra uşii de la intrare.Aia era de top 10....prima dată am văzut doar coada printre fire, credeam că-i o libelulă sau lăcustă.Nu ştiu nici acum cum a intrat şoarecele în lampa aia....vedeţi mai jos modelul. În afară de fantele de circa 10mm nu are nicio altă gaură....capacul de jos e demontabil pentru golit muştele, sau ocazional câte un şoricel.Cred că l-a atras mirosul de prăjeală... Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Mi-am dat seama ca poza era fake. Pisicutul era dragut. Interesanta povestea cu soricelul. Poate era mai mic decat parea. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Daca mustata unui soricel trece printr-o gaura, trece si soricelul: au oasele extrem de mobile! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 (editat) A intrat de pui acolo, se mai întâmplă și de-astea Editat Septembrie 16, 2021 de Vizitator - Link spre comentariu
Postări Recomandate