Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze haioase

Postări Recomandate

Da.Fu-tare.De la capitolul povesti educative pt copii.Vedeti ceva copii pe aici?

Azi un amic a vrut sa manance un peste pe Clisura Dunarii,de ziua sfantului de nume.Nimic deschis!Aici statea covidul,camuflat,pe malu apei,de aia trebuiau inchise...In anii anteriori toate pensiunile erau cam ocupate pana iarna...Jalnic...

Link spre comentariu

Azi am vorbit cu o fosta colega de liceu. Era din cele ce nu credeau in covid si in masca si i se filfiia de restricti. Toata familia e bolnava: ea, sotul, copii si nepotii. Mai mult sau mai putin grav. 

Tot azi, am aflat ca un prieten, vecin si coleg de liceu, a murit. Covid. E drept, avea si alte probleme de sanatate. Mama lui e in spital, in stare grava.

Astea, ca tot era pe aici un sondaj, cu citi bolnavi de covid cunoastem fiecare. Atunci nu cunosteam pe nimeni. Acum, sa tot fie vreo 10. Se imbunatateste statistica, nu? Si povestile educative pentru copii.

Ca unii nu au mintea dusa mai departe de gradinita. Ieri, am fost injurat de o tipa si sotul ei, pentru ca am indraznit sa ii zic tipei sa respecte distanta. " Ba mosule, daca ti-e frica, stai dracu' acasa!". A dat sa zica si un blestem, "sa dea Domnul...". I l-am taiat, tot cu un blestem "sa dea Domnul sa nu patiti nimic". Au plecat bombanind, cine i-a mai ascultat!

Link spre comentariu

Din imagine arata a copac uscat , inainte de taiere.....ca idee este interesanta si socanta la prima vedere....

poate ramane ca statuie ,opera de arta moderna.... un timp...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări