sesebe Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Acum 2 ore, okean a spus: Munca de chinez batran ... Frumoasa joaca. Oare mai merge macar la 30% din performantele cu el lipit pe placa? La frecventele care circula pe acolo aveti ideie cum arata semnalele? Acum 2 ore, okean a spus: 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 (editat) Asta tie ! Oh , la naiba , iarasi ce am gresit.....? Editat Septembrie 15, 2020 de Усилитель 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 15, 2020 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 (editat) Povestea continua.... : S-a pisat tigrul in lacul testoasei..... Bine ca eu stau la mare.... Apa poluata cu pissss.....groaznic.... Auleo.... Si mie mi-e rusine... Groaznica apa asta... ies si eu... Waaaaaa... Hai bate palma , ai vazut cate poti face cu un fake news.....noi suntem cei mai tari ! N-am fost pe faza , acum sa inghit sau nu pestele ? Ce tare , bine ca nu e vorba de politica.... Cate se antampla ,si e inca dimineata , nu dai o cafea ? Editat Septembrie 15, 2020 de Усилитель 3 Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Cand depui o Oferta Tehnica de ultima generatie, dar e verificata de un pensionar de la STS 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 RealAlex, Acele diskete aveau o tabla si un arc. Pe cati dintre studentii de pe scaunul USB, din anii terminali din zilele de azi, ai banuii ca pot sa calculeze acel arc? Procent. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 @Liviu.Mihaiu, ai perfecta dreptate. Dar vin si eu cu o intrebare: Cati din cei de pe scaunul dischetei stiu sa calculeze acel arc? Iti zic eu, doar acei ajunsi acolo pe picioarele lor. In schimb poza este faina, vorbeste despre schimbul de generatii. Ignora textul, ca ala asa a fost copiat de la sursa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 De rasu' plansu'...Tabla de aluminiu "ruda" cu metalele semipretioase! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Varză Fragedă... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Faina varza!!! Ar merge cu cirnati! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Vine frigul , protejeati-va pisicile......asigura si un aspect de pisica luptatoare ( ce nu se zice ,ce se intampla daca se agata de elementele unui gard ??? ) = se gaseste de vanzare pe net...... Link spre comentariu
Postări Recomandate