Усилитель Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Cand gandirea e plecata la plimbare ......sau faci ceva dar nu stii dece.....( americanii sunt in top la asa ceva...) 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Nu va pricepeti la moda ....este Haute Couture.....cea mai emancipata colectie ,varful modei ( eu cred ca se face doar sa se mai vorbeasca de ei,....) ce ziceti de varianta mea , bas reflex acordata pe mai multe frecvente joase.....??? si varianta pt canicula....asigura circulatia superioara a aerului..... ultimul este bonus...... iar chiar ultima ,pt DIY ( cine-si darama cotetzul....) ( macar daca mergi la un gratar/mici ,nu sunt probleme cu lemnul de foc..... Link spre comentariu
Усилитель Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Cand ai timp sa-ti aranjezi lemnele.... 6 Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Acum 6 ore, Усилитель a spus: Cand ai timp sa-ti aranjezi lemnele.... Buna Scuze de offtopic,ma pregatesc la ceva similar cu pietre. Spor tuturor Alex 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate