Усилитель Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Cea mai noua botnita .......iesi la plimbare cu cainele .....faci impresie si respect ....!?!?.... 1 Link spre comentariu
okean Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Distanțare socială ? " Sau e cașicând piticiii dă pă creeer țiau plecat ear la relacsare... " Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Cand te plictisesti pe tren , ai hartie ,creioane ....si talent... 4 Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Asta îmi aduce aminte de o întâmplare reală a unui amic care vinde diverse prin pieţe şi târguri. Tipul este mai tot timpul pus pe şotii şi glume. Intr-o primăvară îi vinde unui cunoscut sămânţă de trifoi. După un timp, vara, cumpărătorul îl vede pe vânzător în piaţă: - Nu mi-ai dat sămânţă bună, nu mi-a ieşit nimic pe ogor. Răspunsul vine imediat, îi cade fisa instant: - Sămânţa care ţi-am vândut-o eu iese la şapte ani... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate