Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze haioase

Postări Recomandate

La americani a ajuns lipsa in magazine carnea....si hartia igienica ,chiar si acum ..... asa arata un buchet la care chiar se bucura femeile....

florist_tp_ftd.jpg.webp

Link spre comentariu

E genul ala de fake news de care ne-am cam saturat...nici macar la amuzante nu se mai incadreaza.La noi chiar a fost nebunia aia cu hartia, si tare as vrea sa stiu la ce le-a folosit celor care au cumparat baxuri intregi. Una cu aceeasi tematica...

13-13.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 19 ore, doru3160 a spus:

si tare as vrea sa stiu la ce le-a folosit celor care au cumparat baxuri intregi

S-au gindit ca se pricopsesc. Ca si aia cu zecile de conserve si kilele de carne si salam. Spiritul de turma. V-am spus, cred, povestea lui Pișta cu otetul.

Doru, e reala poza, ca-i tare de tot!

Probleme cu echipamentul de protectie!

Screenshot_20200504-184736_Pinterest.thumb.jpg.0591161c15b691887a2e9d9c064721e8.jpg

Daca stau bine si ma gindesc,  si eu aveam probleme cu pirlita de casca!!!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Doru, e reala poza, ca-i tare de tot!

Eu doar am gasit-o pe net, deci nu cunosc amanunte. Am presupus ca asemenea banalitate nu s-ar munci nimeni sa falsifice...mi s-a parut amuzant oricum.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări