Vizitator Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 (editat) Un fel de gluma din propria exp: la cumparaturi aproape umplusem cosul de vegetale, fructe si legume, apa plata...si ceva feliute de cascaval si ceafa de porc afumata, pentru sandwich-uri (nu sunt vegetarian dar consum rar carne). La caseria paralela vad un cuplu de "tineri frumosi si liberi"...si ce credeti ca aveau pe banda? Chips-uri cu tot felul de arome, cateva sucuri si ceaiuri lichide, ceva conserve si foarte multe cosmetice. M-am intrebat: "care dintre ele sunt comestibile?". Editat Ianuarie 11, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 (editat) Gata, treaba s-a lamurit! Nici vorba ca guvernele s-ar opune recunoasterii faptului ca exista extraterestrii pe Pamint!! Alta e cauza... Editat Ianuarie 12, 2020 de validae Litere... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 (editat) Acum 4 ore, maresaldeflota a spus: Buna E un citat de la Sapanta,cimitirul vesel. "Sub aceasta piatra grea, Zace soacra-mea, Doua luni de mai traia, Zaceam eu si citea ea". Si unul la fel de bun cu o virgina(pe la 80 de ani). "E Maria dedesupt Nu are sigiliul rupt". Spor tuturor Alex Editat Ianuarie 12, 2020 de validae 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 (editat) Mai este una prin Bellu, celebra: Trecatorule, ce esti tu acum, eu am fost. Ce sint eu acum, tu vei fi! Editat Ianuarie 12, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 Nu e asa haioasa dar se potriveste cu pozele postate mai sus. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) Daniels. Doamne, nu-vine sa cred! Chiar asa putina minte? Cind nu ai bancheta din spate... Editat Ianuarie 13, 2020 de icar Link spre comentariu
Postări Recomandate