Усилитель Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 (editat) Vad ca sunt multi iubitori de pisici , cateva poze cand isi dau silinta sa strice pozele altora....... Editat Decembrie 4, 2019 de Усилитель Link spre comentariu
bolek Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 (editat) Holly Speakers to be run in compatibility mode. Editat Decembrie 4, 2019 de bolek Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Asta e o facatura...photoshop sa traiasca. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Acum 10 ore, maresaldeflota a spus: "Torceam linistita ...si ...deodata bradu a sarit la bataie" 3 Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 (editat) O fi zis bradu' ceva , o fi vorbit urat ... , dupa cum spunea un fost sef de stat . Ca idee , cine are pisic(a) ar trebui sa se astepte la manifestarea curiozitatii . Eu il ancorez bine ( pe brad ) , de cand am trecut la imitatii ecologice e (si) mai usor . Cu ghirlandele luminoase mai e o problema ... , pierderi colaterale . Editat Decembrie 5, 2019 de gauss Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Lasa si tu fire dezizolate prin ghirlande exact pe unde "ataca" pisicile si vei scapa de atacurile pisicilor asupra bradului, eventual si de pisici......... Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Multumesc de sfat . Motanul e membru al familiei cu drepturi depline , iar tehnic vorbind e imposibil . Adica luminile pe care le am sunt la tensiune joasa , cu sursa in comutatie incorporata in stecher ... , ceva de prin Olanda . Adica tot chinezesti , dar lucrate ingrijit , sunt de folosinta outdoor . Noroc ca am o mica rezerva , le - am cumparat la un pret derizoriu ca solduri dintr - un hipermarket , acela care aducea acumulatoare Carrera . P.S . - voi posta ( sper ) foto cu atacul felin , trebuie doar amplasat obiectul - tinta ... Editat Decembrie 5, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate