Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze haioase

Postări Recomandate

14089.jpg14091.jpg14095.jpg14097.jpgVad ca sunt multi iubitori de pisici , cateva poze cand isi dau silinta sa strice pozele altora.......

75207.jpg14082.jpg14084.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

O fi zis bradu' ceva , o fi vorbit urat ... , dupa cum spunea un fost sef de stat . Ca idee , cine are pisic(a) ar trebui sa se astepte la manifestarea curiozitatii . Eu il ancorez bine ( pe brad ) , de cand am trecut la imitatii ecologice e (si) mai usor . Cu ghirlandele luminoase mai e o problema ... , pierderi colaterale . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Multumesc de sfat . Motanul e membru al familiei cu drepturi depline , iar tehnic vorbind e imposibil . Adica luminile pe care le am sunt la tensiune joasa , cu sursa in comutatie incorporata in stecher ... , ceva de prin Olanda . Adica tot chinezesti , dar lucrate ingrijit , sunt de folosinta outdoor . Noroc ca am o mica rezerva , le - am cumparat la un pret derizoriu ca solduri dintr - un hipermarket , acela care aducea acumulatoare Carrera . 

P.S . - voi posta ( sper ) foto cu atacul felin , trebuie doar amplasat obiectul - tinta ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări