niculita59 Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 (editat) CALIBRAREA APARATULUI Pentru masurarea condensatorilor se procedeaza in felul urmator: Se comuta intrerupatorul de pe panoul frontal pe pozitia C(condensatori) si se apasa butonul de calibrare, dupa care de cupleaza condensatorul supus masurarii. Pentru masurarea inductantelor se procedeaza in felul urmator: Se comutra intrerupatorul pe pozitia L(inductante) Se pun bornele de masurare in scurt dupa care se apasa butonul de calibrare Se elibereaza bornele dupa care se cupleaza bobina supusa masurarii. Tensiune alimentare: 6 - 16V Accuracy: 1% Calibrare automata Rezolutie inductante: 1uH Rezolutie capacitate: 0.1pF Plaja de masurare Inductanta 1uH - 1nH 1nH - 10mH 1mH - 100mH Plaja de masurare capacitati - 0.1pF - 1000pF - 1nF - 900nF Editat Noiembrie 23, 2019 de validae Corectat ordinea în gamele de măsură, 1nH e mai mare decât 1uH Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Aveţi în vedere corectarea etichetelor de Calibrare....în unele cazuri aţi omis un R. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Si in alte cazuri a fost omis un T . Probabil inca nu e finalizat proiectul comercial Link spre comentariu
niculita59 Postat Noiembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Da, scuze. O sa revin cu corectiile de rigoare. Link spre comentariu
niculita59 Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Am revenit cu imaginile corectate. Am omis sa pun pretul: 80RON Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Frumoasa realizare!Da pun totusi o intrebare.De ce n-ati utilizat un PIC 16F628?Mult mai ieftin la aceleasi performante. Link spre comentariu
niculita59 Postat Decembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Multumesc frumos pentru apreciere. Le-am avut achizitionate de mai mult timp si am zis sa le folosesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum