Vizitator Marton Ioan Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Bună ziua, Aș avea nevoie de ajutorul Dvs. in ceea ce privește un senzor exterior de la o statie meteo wireless....model mai vechi. Este o statie simplă care are un senzor exterior ce măsoară temperatura si umiditatea. De o vreme acel senzor exterior afiseaza doar niste caractere ciudate si nu transmite semnal catre aparatul de bază din locuință. Suspectez ca ar fi o problema la oscilatorul HR433C sau la celalalt oscilator cilindric, mai mic. Va rog sa imi spuneti daca ati mai întâlnit asemenea caz si ce ar trebui sa verific mai exact ? Va multumesc ! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Suspectez că a fost corodat cablajul de umiditatea din aer şi unele treceri prin placă sunt oxidate puternic şi posibil unele trasee întrerupte.E posibil să nici nu fie vizibilă întreruperea, ci doar o uşoară umflare a ,,soldermask-ului,, deasupra traseelor afectate... Link spre comentariu
Vizitator Marton Ioan Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Buna seara. Am schimbat oscilatorul quartz mic cu unul 32.768Khz ; am cositorit contactele componentelor ; am verificat sub lupa toata placa dar problema persistă. Ce mi se pare ciudat ca acel chip / bulina neagra are o topitura mica. E normal sa arate asa ca in poza ? E din fabrica asa sau e ars ? Mulțumesc. Editat Noiembrie 25, 2019 de Marton Ioan Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Sînt șanse mari să fie ars. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum