ROBEERT Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 (editat) Buna ziua tuturor. Aseara am patit urmatoarea bucurie la acest HDD: partitia S: este inaccesibila ( vedeti poza din printscreenul din attach ). Rog pe careva sa-mi dea o sugestie cum as putea salva datele de pe aceasta partitie. Am incercat softurile Total Comander si Recuva si nici un rezultat. Cel putin Total Comander imi spune ca partitia nu exista. Am pus HDD-ul si pe interfata USB si rezultatul acelasi. Multumesc. Editat Noiembrie 22, 2019 de ROBEERT Link spre comentariu
sxn1 Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 In situatii de acest fel eu NU mai folosesc hdd. In regim de amator, reusitele sunt rare. Toate incercarile care vor urma este bine sa fie exersate pe un hdd asemanator cu cel 'bolnav'. Eu va recomand acest program https://dmde.com/download.html .Cititi manualul! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 La 22.11.2019 la 14:13, sxn1 a spus: In situatii de acest fel eu NU mai folosesc hdd. In regim de amator, reusitele sunt rare. Toate incercarile care vor urma este bine sa fie exersate pe un hdd asemanator cu cel 'bolnav'. Eu va recomand acest program https://dmde.com/download.html .Cititi manualul! Buna ziua. Problema rezolvata. Recuperare de date 100%. Se poate numi chiar noroc chior. Nu ma gandeam sa vad asta nici cu ochelari. Am pus HDD-ul pe alt calculator ( in interior pe mufa SATA ) si am putut accesa partitia si totodata salvat datele. Reamintesc: nu vedea partitia nici pe calculatorul pe care era instalat si nici pe leptopul de la munca ( conectat pe interfata externa ). Abia pe al treilea calculator a devenit partitia accesibila. Acum dupa salvarea datelor, i-am dat " Low level format " ca sa scap de " carcalaci " si acum HDD-ul merge ok. Multumesc. Link spre comentariu
sxn1 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Sector instabil? Ar fi bine sa monitorizati s.m.a.r.t. Daca sunt sectoare realocate...torente pana crapa definitiv. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Acum 42 minute, sxn1 a spus: Sector instabil? Ar fi bine sa monitorizati s.m.a.r.t. Daca sunt sectoare realocate...torente pana crapa definitiv. De nou l-am testat cu softul " HD Tune " si singura eroare care mi-o arata cu galben este " Ultra DMA CNC error " ( ceva de genul ), dar il am de vreo 5 ani si merge asa boboc. Am schimbat cablurile SATA si am curatat si contactele de pe cablajul HDD-ului cu radiera crezand ca o sa dispara acest " Ultra DMA CNC error ", dar tot nu a disparut. In rest, nici o anomalie ( nu ingenuncheaza, cu caraie, viteza este ok, etc ), Deci merge ca uns. Link spre comentariu
sxn1 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Au aparut cabluri sata cu acea clema (prindere) de metal. Este mai bine intradevar, dar ramane alimentarea care nu imi place deloc. Din pacate, acele erori nu se sterg. Am avut surprize placute la chestia cu guma. Un lucru minor, ce rezultate! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Cel mai bun este sa dai placa electronica jos, si sa cureti toate contactele intre placa electronica si contactele dintre motor si placa electronica, sigur sunt oxidate 100% Editat Noiembrie 25, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Cel mai bun este sa dai placa electronica jos, si sa cureti toate contactele intre placa electronica si contactele dintre motor si placa electronica, sigur sunt oxidate 100% Am facut asta de la bun inceput. Am dat contactele la radiera. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum