Marele Savant Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Acum 3 ore, ancient a spus: N-ati fost in Afganistan, in Kosovo, in Ucraina, in Liban, in Iran/Irak sau alte zone in care (m)UE , NATziO sau ONU au vrut sa aduca trupe din Romania ! Draguta, se stie exact ca cei plecati acolo sint voluntari, ba chiar se dau spagi mari pentru a prinde un loc! Asa ca lasati! Acum 3 ore, ancient a spus: Stimabile, habar n-aveti cum e sa iesi in strada si sa primesti pietre, ciomage, oua stricate si alte porcarii, incercand sa tii in loc diverse gasti, habar n-aveti cum e sa faci ordine printre tigani , mafioti si alte tipuri de infractori. Se pare ca nici tu nu ai idee despre ce e vorba, atita timp cit amesteci o gramada de chestii care nu au treaba cu armata! Acum 3 ore, ancient a spus: Mai e o categorie de oameni, pe care i-am cunoscut, militari de cariera dar care au fost si buni profesionisti si care si-au meritat pe deplin "pensia nesimtita" (ma refer la cativa dintre comandantii/directorii de structuri de mari dimensiuni sau unii secretari de stat din alte diverse structuri). Au fost , dar foarte putini. Si acum nu prea mai sunt , desi tara ar avea nevoie de astfel de profesionisti. Sa va fie rusine pentru o astfel de atitudine ! CORECT de data asta, deci PUTINI! Dar pensii si salarii pe masura au toti! ce conteaza ca tara se imprumuta si este datoare pe urmatorii 100 de ani, banul sa vina iar dupa noi potopul! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Am mutat offtopicul generat de VAX (căruia i-am mulţumit cu o pauză binemeritată).Cu această ocazie îi amintesc că mai are două sancţiuni la activ (una dată chiar de Administrator) şi dacă mai insistă cu tonul acesta arogant şi sfidător, i-o dau pe ultima până nu se termină anul în curs... Link spre comentariu
Postări Recomandate