Vizitator Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Salut. Nou pe aici, si intre ale electronicii. Ca sa va scutesc detaliile, in loc sa incerc sa cumpar un cablu dedicat jack-jack, intre smartphone si radio-ul masinii, pentru functia AUX, am cumparat mufa TRRS, cablu cu trei fire, mufa TRS. Am legat varf la varf, inel la inel, si inel la masa, legaturile le-am nimerit bine. A cantat el bine ceva timp, pana cand am miscat de cablu o data, si a inceput sa nu se mai auda pe stanga. Am desfacut mufa TRS, aia ce intra in AUX la radio, si atingea masa de semnal stanga. Intrebarea si ingrijorarea mea este daca se poate intampla ceva din cauza scurtului, in amplificarea radio-ului, sau poate cu placa de sunet a telefonului? Stiu ca la iesire din amplificare un scurt arde tranzistorul, dar la intrare? Mentionez ca am desfacut mufa si remediat scaparea cu niste banda izolatoare. Iar difuzoarele masinii toate patru pare ca merg la fel de okay, acelasi volum, la fel si telefonul, nu pare sa fie afectat. Spre linistea mea, si pentru viitor, as vrea sa stiu insa ce se poate intampla in astfel de scurt circuit. Multam pentru orice lamurire. Scuze pentru prea multe detalii pentru ceva ironic de banal poate. Link spre comentariu
mannx Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Pe intrare "scurtul" nu cauzează nimic. La telefon iesirea e protejată cu o rezistentă in serie cu casca dar nu e cvasigenerală regula. Cel mai bine este să se acorde atenția cuvenită fiecarei situații și evitarea improvizațiilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Multumesc mannx! Voi fi mai atent pe viitor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum