Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit termostatata Pret: 200RON

niculita59

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niculita59

13

• bodyxx

8

• vio2007

1

• valerica

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 04.04.2020 la 11:47, bodyxx a spus:

Mai este?

Sunt interesat de el.. 

V-am raspuns . Da este valabil.

Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar  mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru  internet:)

Link spre comentariu

Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar  mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru  internet:)

Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare .

Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare .

Link spre comentariu

Ok, dar din pacate nu pot trimite mesaj privat, nu am destule postari am inteles, te rog sa imi dai un mesaj privat chiar si gol si las acolo adresa 

Pentru niculita59 te rog sa imi dai un mail pe aceasta adresa sa pot lasa adresa, multumesc 

[email protected] 

Editat de Marian
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări