bodyxx Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 (editat) Vreau sa il cumpar dar nu raspunde.. Editat Aprilie 4, 2020 de bodyxx Link spre comentariu
niculita59 Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 La 04.04.2020 la 11:47, bodyxx a spus: Mai este? Sunt interesat de el.. V-am raspuns . Da este valabil. Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru internet:) Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 As mai avea o intrebare si anume daca a fost umblat in el, stiu ca nu functioneaza dar daca a mai fost si macelarit... Link spre comentariu
niculita59 Postat Aprilie 7, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru internet:) Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare . Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare . Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Am inteles ofer 100 lei pe el plus transport Link spre comentariu
niculita59 Postat Aprilie 7, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Bine. Lasa o adresa. Eu trimit cu Fan curier. Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Ok, dar din pacate nu pot trimite mesaj privat, nu am destule postari am inteles, te rog sa imi dai un mesaj privat chiar si gol si las acolo adresa Pentru niculita59 te rog sa imi dai un mail pe aceasta adresa sa pot lasa adresa, multumesc [email protected] Editat Aprilie 7, 2020 de Marian Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Discutam despre subiectul anuntului, nu despre forum. Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Am asteptat mult si bine frecventmetru, nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate