Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire a Pasionaților De Sunet

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Sâmbăta 23.11. 2019 între orele 10... 15 organizez o întâlnire a pasionaților de sunet, ascultam ceva amplificatoare su tuburi și siliciu, mai stăm la o vorbă....
Adresa locației :
București
Sector 5
Calea Rahovei 266-268
In incinta SC ELECTROMAGNETICA SA
Corp 3, subsol.

post-19416-0-01640100-1410881212.thumb.jpg.3e8ffefdf92709399e646b4a2fc9f884.thumb.jpg.502a5ee004a5ea96f55f69614cdbbdfd.jpg

post-19416-0-88872200-1410881216.thumb.jpg.e52d0b223b411108c112d7f5ddbb3be6.thumb.jpg.2419960d67fdd4e90ebe561e90a693ad.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, validae a spus:

Am editat titlul, era ,,...pasionaţilor de Sunt,,.....mă şi gândeam, ce chestie domne, sunt şi pasionaţi de şunturi.

Multumesc .

Am scris de pe telefon și ....nu aveam ochelarii pusi pe senzorul de miros ,  de un  an sunt cam chiombaliu :rade: , electronica strică ochii ....in timp .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 7 ore, mac01 a spus:

Strica rau de tot ochii... mai ales tehnologia asta noua cu smd-urile astea microscopice. Mult mai bine pentru tine ca lucrezi cu lampile si piese mai maricele.

Lucrez și cu "piesulici", chiar foarte des, acum îmi stric ochii cu un Philips CD480 care are foarte multe componente SMD. 

IMG_20191119_181858.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Mâine va veni RaimondAudio cu un amp full balansat , cu siliciu .Tot RaimondAudio va aduce si un DAC Topping Dx7Pro .

Altcineva va aduce un amp clasă D , cel care are carcasă .

Lampadare sunt destule , am eu 7 in atelier .

O să pun ceva poze pe aici , de la întâlnire .

received_772353146523832.jpeg

FB_IMG_1574441168498.jpg

FB_IMG_1574441178331.jpg

received_1438260819673633.jpeg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Felicitari pentru intilnire!

Frate, oameni, acum pe bune, lasam timpeniile intre noi ambitii, refulari, cacaturi, IMBATRINIM si deja incepe sa se vada...

Vio, serios, te stiam mai vesel, mai altfel.

Ma bucur sa vad o secure ingropata (in final), dar sincer nu esti Viorel pe care l-am cunoscut acum ceva ani...

Repet, lasam timpeniile deoparte, venit de la munca si constat ca nu este ce si cum trebuie, cum stiam.

Injura-ma, scrie ce vrei tu, nu ma supar, trec anii, footoi-i...  :26

Link spre comentariu

Un lucru mare , de la un om cu suflet ! Nu se intampla prea des , si nu numai la ELF ... N - am nici o treaba cu audio , in sens militant ... , dar mi se pare remarcabil ca exista oameni coagulati in jurul unei idei , pana la urma ( cred ) o stare de spirit !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 minute, gauss a spus:

Un lucru mare , de la un om cu suflet ! Nu se intampla prea des , si nu numai la ELF ... N - am nici o treaba cu audio , in sens militant ... , dar mi se pare remarcabil ca exista oameni coagulati in jurul unei idei , pana la urma ( cred ) o stare de spirit !

"coagulati in jurul unei idei " fixe :rade:

Link spre comentariu

Buna

Spuneam in alt topic,ca doresc sa-l cunosc pe Faust(Viorel).Din pacate am lucrat in noaptea

23/24 noiembrie,distanta cam 500Km.Sper in iarna care vine sa ne intalnim,in mod sigur va mai organiza ceva.

Apar instrumente acolo(in poze).A fost cumva ceva live?Ar fi interesant.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări