poplex22 Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 in legatura cu repararea unui ap. de sudura - invertor, am gasit mai multe diode RURG3020c in scurt pe iesire, n-am avut la indemina decit MUR1560G si am pus cite 2 pt. fiecare din cele arse, clientul imi spune ca nu are curent ?!, electrodul se lipeste !, aparatul este de 160A, inainte sa-l dau am masurat in gol pe iesire tens. era cam 55vcc ?, va rog citeva sfaturi 1 Link spre comentariu
poplex22 Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 care ar trebui sa fie plaja de tensiune pe iesire in gol pt. o buna functionare ? Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Pe carcasa fiecarui aparat in parte este specificata tensiunea in gol si tensiunea cu amperajul in sarcina la diferite valori. Link spre comentariu
poplex22 Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 nu va contrazic dar pe eticheta nu scrie nimic in afara de model ,serie si cam atit ma gindesc ca din experienta dvs. va dati seama din ce cauza nu are curent de sudura suficient, sa fie mai lente diodele mele ? Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Plaja de tensiune in gol poate sa fie intre 45-110v...depinde de la fabricant la fabricant. Cei 55volti ai tai sunt ok...alta problema ai tu acolo...s-ar putea sa nu lucreze reglajul curentului. 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Pune diode originale si va merge, se gasesc usor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum