Vizitator icecool Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 si aseara am mers cam o ora 2 app de max cu bass`u din winamp la max ......si a inceput sa pacane (ca fifuzoarele ala vechi cu membrana subtire cand bagi bass mult in ele ) si mam speriat si la oprit lam inchis lam scos din priza ;)) azi nu sa schimbat face la fel ...se aude bine intr 20% si 60 % sub 20 ...fasaie si peste 60 ... incepe sa pacane din nou ...nu stiu ce sa ii fac se poate face ceva ...sau trebuie dus la service ? mia zis cineva ca poate sa dereglat bobina sau ceva de genu asta Link spre comentariu
mircea888 Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 poate nu e difuzorul, poate s-a desprins ceva prin el si zornaie sau bate in membrana.daca nu mai ai garantie la el eu zic sa-l desfaci si sa vezi ce-i acolo, daca toate sunt la locul lor atunci faci o proba la difuzor pe alta statie sau cu subwooferul desfacut sa vezi daca de la el vine zgomotul.da, e posibil sa se fi descentrat difuzorul daca l-ai forjat, sau poate s-a incins bobina si s-a desprins o parte din sarma de pe ea. ramane sa vezi ca asa nu ai de unde sa stii.Bafta. Link spre comentariu
Sonic Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Pai tie ce-ti veni sa asculti cu EQ din winamp la maxim, numa distorsiuni si sunet de proasta calitate obti din acel egalizator. Mai bine il dezactivezi. Intrebare: Tie numa subwooferu iti face zgomotul respectiv, sau si cei 5 sateliti ? Link spre comentariu
danijblbass Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 am aceeasi parere ca cea a lui sonic...cu bass-ul la max din winamp ai bagat mai mult ca sigur distorsiuni in amplificatorul subwooferului ! de aci , zic eu pot fi doua cauzee:1. ori s-a "dus" finalul pt subwoofer2. ori s-a "dus" Wofer-ul din cauza distorsiunilor amplificate ! iar daca l-ai tinut si peste `75% din volum e clar ca amplificatorul a venit si el cu distorsiunile lui si l-a "descentrat "...parerea mea.....mai asteapta si alte pareri ! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator icecool Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 doar sw face asa ....ceilati sateliti se aud bine ....am inca garantie la el si mai bine nu il desfac o sa ma duc cu el la sevice asta e cea mai buna solutie Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Sigur ati cocoshat difuzoru :smt005 :smt005 ...du'l la service cu incredere ca ti-l schimba cu altu nou :weedman: P.S. data viitoare fi-ti si voi mai calmi cu saracu dif :rolleyes: ca e mic...nu duce cat vreti voi , si bass-u dat la maxim din winamp...ce-a mai proasta alegere posibila :axe: Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 daca vrei sa ai mai mult bass,poti da mai sus (cam 3/4 din cursa) pe primele 3 'potentiometre' iar pe master(ala dinainte de frecvente) il dai la minimdaca le dai pe toate la maxim,ai f mari sanse da dai in sw cu unda dreptunghiulara(sau aproape,oricum) Link spre comentariu
AV1000 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 pe subwoofer are tda7296 scoate 45w cu 0,5% parca distorsiuni Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 E posibil sa nu iti schimbe nimic la garantie, deci sa fii pregatit si pt asta, ca practic tu esti de vina pt defectiune. Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Am facut putina curatenie.nu mai luati omul la misto. va cred, si mie mi-e greu :weedman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 de ati sti voi cati au venit pe la kon cu difuzoarele de la geniusuri in mana .... si vroiau altul la fel :rolleyes: nu stiu ce-au facut cei de genius pe partea de amplificare - dar difuzorul din gama asta noua de sisteme (150 W) sunt mult mai proaste decat cele din gama veche (120 W)pt toti birjarii de scule -> spor la forja !!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Totusi...tind sa cred ca nu cei de la genius sunt de vina. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Totusi...tind sa cred ca nu cei de la genius sunt de vina.eu nu credla banii aia este un produs acceptabileu l-am ascultat la un prieten care are un sistem de cativa ani si REGLAT CUM TREBUIE merge binisor pentru o camera de blocoricum la combinatia de setari ghiobaneshti cu bassu la maxi in eq la winamp si la maxim volumul nici un difuzor DE CALITATE nu are viata lunganici nu vreau sa imi imaginez cum suna saracu difuzor in ultimele lui clipe :toimonster: ca solutie... du-l la garantie si daca nu te rezolva aia acolo nu te speria / supara, a fost vina ta. cauta un difuzor asemanator ca dimensiuni si cu putin noroc o sa sune la fel sau chiar mai bine Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Totusi...tind sa cred ca nu cei de la genius sunt de vina.eu nu credla banii aia este un produs acceptabileu l-am ascultat la un prieten care are un sistem de cativa ani si REGLAT CUM TREBUIE merge binisor pentru o camera de blocoricum la combinatia de setari ghiobaneshti cu bassu la maxi in eq la winamp si la maxim volumul nici un difuzor DE CALITATE nu are viata lunganici nu vreau sa imi imaginez cum suna saracu difuzor in ultimele lui clipe :toimonster: ca solutie... du-l la garantie si daca nu te rezolva aia acolo nu te speria / supara, a fost vina ta. cauta un difuzor asemanator ca dimensiuni si cu putin noroc o sa sune la fel sau chiar mai bineOmule...asta ziceam si eu ..numa poate nu m-am exprimat prea clar :smt003 Am zis ca nu cred ca Difuzorul e de vina pt ca s-a bulit, ci setarile proaste la care a fost supus. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Totusi...tind sa cred ca nu cei de la genius sunt de vina. eu nu cred la banii aia este un produs acceptabil eu l-am ascultat la un prieten care are un sistem de cativa ani si REGLAT CUM TREBUIE merge binisor pentru o camera de bloc oricum la combinatia de setari ghiobaneshti cu bassu la maxi in eq la winamp si la maxim volumul nici un difuzor DE CALITATE nu are viata lunga nici nu vreau sa imi imaginez cum suna saracu difuzor in ultimele lui clipe :toimonster: ca solutie... du-l la garantie si daca nu te rezolva aia acolo nu te speria / supara, a fost vina ta. cauta un difuzor asemanator ca dimensiuni si cu putin noroc o sa sune la fel sau chiar mai bine Omule...asta ziceam si eu ..numa poate nu m-am exprimat prea clar :smt003 Am zis ca nu cred ca Difuzorul e de vina pt ca s-a bulit, ci setarile proaste la care a fost supus. DA ASA ESTE AM CITIT REPEDE SI PROST , MY BAD Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum