Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG Defect display sau T-con?

doban

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doban

5

• iuliantv

2

• clony

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

1, posibil drivere superioare sa fi luat ,,umezeala,,deci trebuie vazute acele zone,daca displayul are tcon cu 2 benzi intre tcon si display,trebuie inspectate,curatate,eventual schimbate intre ele daca nimic nu e vizibil,pentru teste

2.poate fi si din tcon,sau mai rar spre imposibil placa de baza sau soft

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 11 ore, iuliantv a spus:

1, posibil drivere superioare sa fi luat ,,umezeala,,deci trebuie vazute acele zone,daca displayul are tcon cu 2 benzi intre tcon si display,trebuie inspectate,curatate,eventual schimbate intre ele daca nimic nu e vizibil,pentru teste

2.poate fi si din tcon,sau mai rar spre imposibil placa de baza sau soft

Am verificat benzile,e cu 2 benzi.Le-am schimbat intre ele .Defectiunea persista.

Cof-urile  care intra in display de pe partea ecranului cu defect,se incalzesc destul de tare.

Editat de doban
Link spre comentariu
Acum 3 ore, doban a spus:

Am verificat benzile,e cu 2 benzi.Le-am schimbat intre ele .Defectiunea persista.

Cof-urile  care intra in display de pe partea ecranului cu defect,se incalzesc destul de tare.

vedeti poate e ceva scurt pe placa dintre display si tcon,ceva condesatori smd ce se incalzesc.....

Link spre comentariu
Acum 50 minute, iuliantv a spus:

vedeti poate e ceva scurt pe placa dintre display si tcon,ceva condesatori smd ce se incalzesc.....

Deocamdata se incalzesc numai COF-IC urile,pe partea defecta.O sa verific condensatorii.Pe partea defecta la intrare dupa T-con am acest circuit integrat 432FK-K549 despre care nu am gasit nici-o informatie pe net.Poate ma ajuta cineva sa verific si acest component.Este SMD cu 8 pini.Multumesc.

Link spre comentariu
On 11/17/2019 at 9:10 AM, doban said:

Eu zic ca si t-conul si displayul sunt ok, ceva defectiuni pe la cuple pe partea intunecata, curata mufele, apoi preseaza pe ele cu tv-ul functional.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Eu zic ca si t-conul si displayul sunt ok, ceva defectiuni pe la cuple pe partea intunecata, curata mufele, apoi preseaza pe ele cu tv-ul functional.

O sa incerc si varianta asta,revin.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări