francezu Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Exista vre-un soft ( free de preferat :yawinkle: )care sa masoare raspunsul in vrecventa al unui filtru activ,sau alt montaj conectat la placa de sunet. De ex un sweep sau ceva de genu generat de soft=> montaj de testat=>line in placa de sunet . Imi cer scuze daca nu am cautat suficient pe forum dar nu am gasit nimic asemanator. M-ar ajuta orice,o indicatie, un link. Link spre comentariu
Yo4You Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 cred ca un frecventmetru sau un osciloscop vezi situl lui bobtech.home.ro la rubrica download are ceva. Link spre comentariu
francezu Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Pai nici unu dina astea doua nu face ce vreau eu. Mi-ar trebui un fel de analizator spectral cu functie de peak hold.Era unu : TrueRTA dar nu e free :smt005 . Stie cineva un alt soft,sau il are p-asta de care am zis? Dau o bere virtuala :weedman: Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 am postat la threadul 'osciloscpo pc'(Sau ceva de genu) un program aud13are generator de semnal,osciloscop si analizator de spectrumerge cate ~5 min,apoi se inchide(shareware...)atentie ca-ti poate indica unele distorsiuni false(arata ca sinuosoidala devine dreptunghiulara,placa de sunet intrand in limitare la o anumita tensiune) Link spre comentariu
d2134 Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Analizor de spectru are "Visual Analyser" http://www.sillanumsoft.com/ Nu stiu daca are generatorul de zgomot alb, eu n-am gasit. Daca gasesti sa ne spui si noua, daca nu, cauta un generator de zgomot alb. Vezi si "Wave Tools". Are de toate. Nu stiu cum ruleaza pe Win mai noi, e facut pentru Win 3.1 http://www.sonicspot.com/wavetools/wavetools.html Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 VISUAL ANALYSER:Wave-form generator with "custom functions", triangular, square, sinus, white noise and pulse generation (NO ALIASING); Nu am testat dar poate si asa ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum