Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect orion T24 DLED

Marian Roman

Postări Recomandate

Acest tv nu are culori, se vede cu o tenta de sepia. Este echipat cu placa de baza CV9202L-A24 si panel V236BJ1-P01-5V. Are t-con incorporat (V236BJ1-XC01).

Mai jos sunt tensiunile masurate pe t-con:

VREF1: 3.97V
VGL1:-8V
VGH1: 28.7V
VCH: 7.6V
VGHP1: 30V
VAA1: 9.10V
VDDR1: 3.3V
VDD12: 1.2V

PS: stie cineva cum se intra in meniu de service la aceasta clona?

asd.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

8

• yokoono

6

• dan-a2

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intra mai intai in menu/imagine si da de acolo setari din fabrica. Eu am gasit unul in care se umblase la culori.

Daca nu vrea incearca astea:

MENU 1147
INPUT 2580

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 1 minut, yokoono a spus:

Intra mai intai in menu/imagine si da de acolo setari din fabrica. Eu am gasit unul in care se umblase la culori.

asta am facut prima data... dar niciun rezultat

Link spre comentariu

Vezi ce corector gama are. Daca are AS15-17 se gasesc si sunt ieftine. Sau poate astea cu t-con-ul lipit au altceva.

Daca tot nu vrea si nu vrea mai merita sa te joci in menu si sa-i mai dai rosu. Asa, de curiozitate. Evident daca stie si televizorul.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 40 minute, yokoono a spus:

Vezi ce corector gama are. Daca are AS15-17 se gasesc si sunt ieftine. Sau poate astea cu t-con-ul lipit au altceva.

Daca tot nu vrea si nu vrea mai merita sa te joci in menu si sa-i mai dai rosu. Asa, de curiozitate. Evident daca stie si televizorul.

nu are as15... ca il schimbam din start. m-am  jucat si cu culorile, dar nu reactioneaza. t-conul are 3 integrate pe el: 

CM1801B, CM501 si CM601

Link spre comentariu

Daca nu reactioneaza poate fi din t-con. Asta ca sa puneti inainte cel mai mic rau. Tensiunile masurate par a fi corecte. Vezi dupa datasheet ce fac acele integrate.

Scoate din el semnalul (de la scart) si baga-l in alt tv. Daca este ok poti exclude placa de baza.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Eu zic sa schimbati corectorul. Doar sa-l gasiti la noi de cumparat. Pana atunci curata si contactele de la panglica lvds. Vezi sa nu fie un traseu indoit/rupt.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 27 minute, yokoono a spus:

O sansa ar mai fi la bazar. Poate are cineva timp sa se uite pe la dezmembari si-l gaseste. Daca nu, ramane China. Sau poate vine Mos Nicolae cu alt televizor.

poate a prins ceva de bleg friday :)

Link spre comentariu
Acum 11 minute, yokoono a spus:

Daca nu percutezi in primele 10 secunde nu sunt sanse. Dar apar maine pe olx la preturi "corecte".

deja au aparut anunturile cu acel oled care era la 3.500. inca nu au intrat in posesia lor, dar le-au pus pe ol

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări