Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD MAXTOR

Vizitator tarabostes`

Postări Recomandate

Vizitator tarabostes`

salut! am si eu o intrebare: ce as putea face cu un HDD maxtor de 40GB?? mentionez ca sunt incepator (nu stiu cam nimic la capitolul electronica, dar imi place totusi :) ).Accept orice idee si rog moderatorii sa mute acest topic daca nu l`am pus unde trebuie. HDDu` are partea electronica si mecanica in stare de functionare..dar face figuri la orice PC il pun. :supz:

Blind: Mutat la hardware

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

2

• stefanev

1

• George(sb)

1

• edy_wheazel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tarabostes`

am incercat pe mai multe PCuri sa pun win pe el...si la formatare nu`l recunoaste..in lista aia cand tre` sa dai enter pe partitia pe care instalezi windowsul...el nu apare acolo...si la un moment dat apare ecran albastru si da o eroare..spune ca tre` sa dau restart ca sa nu imi afecteze PCu`..:|

Link spre comentariu
Vizitator tarabostes`

eh...trece si asta :)) la magnetii aia ma gandeam si eu...am patit o faza cu o pereche de magneti de aia...mi`am prins pielea in ei si nu`i mai puteam desprinde :d :partyman: asta e...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări