Vizitator viobio Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 În scurt timp voi lansa pe piața două produse noi. Primul produs este un etaj de ieșire pe tuburi, pentru cd-player sau DAC. Acest etaj de ieșire cu tuburi se poate transforma extrem de ușor în amplificator de semnal cu impedanța de ieșire mică. Dacă se transformă în amplificator de semnal, amplificarea semnalului este reglabilă de la X 1 la X5 în funcție de necesitățile fiecăruia. Tuburile folosite sunt 1X6H16B și 1X6H17B Al doilea produs va fi un preamplificator care se poate configura în preamplificator phono, preamplificator phono + n întrări de linie, preamplificator de linie, configurarea se face la cerere. Va fi vândut în două variante, ca produs finit gata de folosit sau doar cablajul imprimat echipat la cerere in funcție de necesitatea fiecărui utilizator. Acest produs va fi realizat pe un singur cablaj imprimat. Se vor folosi 2X6H17B & 2X6H17B Ambele produse se vor vinde cu încă un set de tuburi, pentru rezervă. Aceste produse sunt o colaborare cu https://www.elforum.info/profile/275221-cablaje-pcb/. Produsele se adresează celor care doresc ceva de calitate foarte bună și nu sunt dispuși să plătească mii de euro pe ceva "de firmă", mă refer în special la preamplificator, ceva similar "de firmă" costă citeva mii de euro. Schema este a preamplificatorului, pozele sunt ale etajului de ieșire pentru cd-player sau DAC. Link spre comentariu
Barbaro Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 (editat) Va salut ! Frumos proiect.In aceiasi stil ceva cu iesire de casti e complicat de realizat ? Ma gandesc ca ar mai putea fi interesat si altcineva ca mine. A da a-ti spus ca poate fi transformat in amplificator cu iesire de impedanta mica. Scuze .O sa urmaresc proiectul . Editat Noiembrie 15, 2019 de Barbaro Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Acum 23 minute, Barbaro a spus: Va salut ! Frumos proiect.In aceiasi stil ceva cu iesire de casti e complicat de realizat ? Ma gandesc ca ar mai putea fi interesat si altcineva ca mine. A da a-ti spus ca poate fi transformat in amplificator cu iesire de impedanta mica. Scuze .O sa urmaresc proiectul . Nu se poate folosi ca amplificator pentru căști . Pot face si amplificatoare pentru căști , aparat separat . Link spre comentariu
Vizitator cablaje pcb Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Montajul din foto, prototipul unui alt proiect , cred ca poate fi folosit la casti. Link spre comentariu
Barbaro Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Am vazut acum prototipul de amplificator pentru casti ,cu tuburi ,prezentat de dumneavoastra in mai 2017 ,si sant convins ca merita fiecare leut , depaseste insa posibilitatile mele financiare , asa ca singura varianta ramane bricolatul . Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 16, 2019 Partajează Postat Noiembrie 16, 2019 Acum 19 ore, cablaje pcb a spus: Montajul din foto, prototipul unui alt proiect , cred ca poate fi folosit la casti. Numai pe căști cu impedanța de minim 600 ohmi , dar nici așa nu prestează foarte bine . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Schema etajului de ieșire cu tuburi. De la lansare, în doar o săptămână am echipat trei aparate cd-player cu aceste module, Philips CD480, Sony CDP490, Sony CDP750, mai urmează și altele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum