Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MUFA TATA MINI-DIN 9 PINI....AJUTOR! URGENT!

Vizitator master87

Postări Recomandate

Vizitator master87

am si io o mare rugaminte: imi poate spune cineva unde gasesc o mufa tata mini-din cu 9 pini de cumparat? sunt disperat.........la toate magazinele de specialitate(precizez sunt din bucuresti) cand am intrebat de asa ceva s-au uitat la mine k la un nebun iar unii miau zis k asa ceva nu se fabrica! v-as fi extrem de recunoscator dak m-ati putea indruma....mersi pt timpul acordat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claudiu68

2

• Alinux

1

• ghimpe--

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator master87

mda mie cam asa ceva imi trebuie: "9 pin mini-DIN male special connector".............si nu nu este de la o placa video ati...........imi trebuie la alt aparat..........asa k dak ma puteti ajuta unde pot gasi un conector,sau cablu gata facut, de genul asta as fi recunoscator........precizez mufa cu 9 pini tre sa fie TATA iar in capatul celalalt nu conteaza mufa(asta dak e cablu gata facut) dak nu imi trebuie doar mufa mini-din 9 pini TATA ..........restu ma descurc io...........ms anticipat! :smt001

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

am si io o mare rugaminte: imi poate spune cineva unde gasesc o mufa tata mini-din cu 9 pini de cumparat? sunt disperat.........la toate magazinele de specialitate(precizez sunt din bucuresti) cand am intrebat de asa ceva s-au uitat la mine k la un nebun iar unii miau zis k asa ceva nu se fabrica! v-as fi extrem de recunoscator dak m-ati putea indruma....mersi pt timpul acordat.

AI GASIT PE UNDEVA?????????????? I MI TREBUE SI MIE....sa leg un sistem 5.1 de un dvd.
Link spre comentariu
puneti fratilor o fotografie cu mufa mama pentru care aveti nevoie de pereche, ce naiba e asa greu , ca sa vedem exact ce cautati! asa o sa cautati mult si bine!![/quote......

Acea mufa se foloseste la 5.1.........poze gasesti pe google.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări