Vizitator viobio Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Colegul DjLeco afirmă că eu nu am postat măsurători și doar poze , in acest topic Va rog să răsfoiți topicul și să îmi spuneți dacă găsiți pe acolo masuratori , dacă găsiți , il pot numi mincinos ? Tot pentru colegul nostru , afirmă că eu nu pot arde o rezistență de sarcină cu puterea de 10W , eu zic că o ard dacă o folosesc că sarcina pe un amplificator care debitează pe canal 20 ...30w , minte iar ? Mai face o afirmație nefondată , cea cu tranzistorii arși , eu discutam cu cineva la modul general , despre experimente distructive , dacă are tendințe de mania persecuției ....... există medicină de specialitate pentru așa ceva . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Narcisist mai ești.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 5 minute, maresaldeflota a spus: Narcisist mai ești.... Dacă tu accepți să se mintă despre tine .....este treaba ta ! Nu sunt singurele minciuni la adresa mea împrăștiate de el , sunt foarte multe . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 (editat) Părere personală, nu trebuie să bagi prea mult în seamă anumite lucruri, afectează, acuma nu știu ce a facut sau face(dacă) ! Acuma eu procedez comform vorbei "câinii latră.. ursul merge", de aia nu mai pot eu ce zic alții! Editat Noiembrie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Astfel de topicuri nu au niciun sens, dacă nu vă convine o afirmaţie, faceţi raport.... Link spre comentariu
Postări Recomandate