Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lampa tub 6n3 j nos

iuliantv

Postări Recomandate

6n3j este un tub chinezesc mai putin cunoscut dupa indicativ , daca e echivalentul rusesc , se vor gasi imediat oferte deci : 6H3n  ( 6N3P ) dubla trioda preamp echivalent 2C51 , 5670 .Cele rusesti sunt mai bune decat chinezestile.......

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 51 minute, iuliantv a spus:

daca sant direct echivalente fara modificari ma intereseaza

Sunt .De curiozitate , in ce le folosiți ? 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Faust2018 a spus:

Sunt .De curiozitate , in ce le folosiți ? 

am un preamplificator de la uvisio ,are o lampa lipsa,a fost un sistem cu 2 boxe ,amplificarea era pe tranzistori montata intr-una din boxe, ,si cand nu eram pe ,,faza,, seful meu le-a vandut desperecheate,una din boxe era alimentata la retea 220v si tot din aceasta boxa iesea o tensiune de 18v ce alimenteaza preamplificatorul pe lampi,in interiorul acestui preamplificator este un alt trafo ce ridica undeva la peste 200v,e o ciudatenie,dar este functional ,la momentul cand era complet am inversat lampa ramasa pe canalul lipsa,si este si acesta functional,si e pacat sa ramana asa,mai ales ca am si 2 boxe cu amplificare incorporata,grundig Super HiFi Professional Aktiv Box 40 care au nevoie de un preamplificator,cred ca ar suna binisor

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări