zal Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Se vinde sub mai multe mărci, cu mici diferenţe de dizain şi piese. În ciuda improvizaţiilor se aude chiar bine. Link spre comentariu
bmsorin Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Nu vad eu bine sau in transformatoare, pare ca a intrat rugina? Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 ...Alea mici ce-s? ECC sau ECF?... Si clar nu-mi place puntea redresoare pentru B+... 1N4007 fara cond. paralel... cam mult zgomot de comutare... Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Acum mai bine de 15 ani am cumparat un Yaqin MC-5881 care suna acceptabil si arata foarte bine (inox, aluminiu, lemn) La vremea respectiva nu aveam aparatura de acum dar am putut vizualiza distorsiuni destul de mari peste 20W, atit pe osciloscop cit si pe o placa de sunet. In consecinta am facut peste 10 modificari in montaj pina l-am facut sa sune cum trebuie. Nu conteaza ca-i PP, cea mai buna modificare este adaugarea unui drosel pe canal... Si azi regret ca l-am vindut, da' macar a ajuns la un prieten... 1 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Rugina e rasina. Alea mici sint ECF82. Condensatorii aia sint inutili la 50 Hz. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 21 ore, Dan Minciu a spus: ...Alea mici ce-s? ECC sau ECF?... Si clar nu-mi place puntea redresoare pentru B+... 1N4007 fara cond. paralel... cam mult zgomot de comutare... O dam in finețuri prea mari ....altele ne omoară uneori . Link spre comentariu
Vizitator cablaje pcb Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 21 ore, Dan Minciu a spus: pentru B+... 1N4007 fara cond. paralel... cam mult zgomot de comutare... Zău, bre? Parcă e motor diesel, așa se aude zgomotul de comutare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum