Vizitator Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 nu era nici un misto, cel putin din partea mea. si macar afla lume ca semnalul hdmi e continuu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 daca suna bine si iti place, pastreaza-le asa, nu conteaza ca sunt grafice mai mult sau mai putin false nu pe alea le asculti. Eu din ce boxe am apreciez cel mai mult un klipsh care e central speaker, nu are reflex si suna bateria exact cum ai sta langa orchestra si auzi sunetul ala de batz pe piele. Daca zic ca am mai luat una si ascult stereo cu doua boxe centrale , iar sare lumea, dar mie imi place, mai ales la muzica veche din aia cu instrumente, nu facuta pe calculator. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Autorul a scris despre cablul de boxe. Este nou pe forum si nu stia ce cutie a Pandorii deschide. Restul este off-topic. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Daca s-ar duce in showroom sa asculte 2-3 perechi diferite de boxe, sigur va renunta sa mai aprecieze ''sunetul cablurilor'' Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Nu te baza pe asta. Știu pe unul care a avut ocazia și sigur a ascultat boxe de boxe prin show room-uri pe afara, cabluri și altele. Dar tot și-a luat cablu de 100 și ceva de euro metrul, și măcar dacă era ceva mai de soi dar era o porcărie de cablu... Link spre comentariu
tzepesch Postat Ianuarie 13, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) Am modificat putin boxele, prin schimbarea filtrelor, le.am pus unele de 35Hz-22kHz si bass porturi de 70mm si se aud muuult mai bine. Initial le pusesem tuburi de 50 dar la bas puternic pufaiau, ceea ce ma asteptam. Dar cum incercarea moarte n.are..... Acum sunt mai multumit de ele. Le.am gasit si dopuri de spuma de 70mm, cum au cele de la Indian Line, pt a le inchide reflexul. Uneori le ascult in varianta seald, in altele in varianta ported. Pe muzica clasica se aud mai bine inchise, pe house si hip hop cu reflexul deschis. Editat Ianuarie 13, 2020 de tzepesch Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) Limitele de frecventa sint foarte rar determinate de filtre. Difuzoarele sint cele care determina limitele de frecventa, deci tipul filtrelor amintit de tine în postul anterior este useles. Editat Ianuarie 13, 2020 de sesebe Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 Plus ca poate ai nimerit aiurea frecventele de taiere si obligi tweeterul sa coboare prea mult si il arzi mai repede. Si sa inteleg mai bine, tu ai pus porturi pe boxele RFT? Adica niste boxe echipate cu difuzoare gandite sa functioneze exclusiv in compresie? Felicitari. Link spre comentariu
tzepesch Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Yes, and works better! Stiu ca e o aberatie ce am facut, dar le.am modificat for fun... Si sunt destul de satisfacut de rezultat. Filtrele sunt tot de boxe RFT, de pe alt model, tot de aceeasi putere si impedanta. Tweeterele, si pe acele boxe sunt aceleasi ca si pe modelul meu. Doar difuzoarele de bass difera, ale mele fiind mai mari Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Sunt sigur ca functioneaza nemaipomenit. Spor la distrus difuzoarele. Link spre comentariu
tzepesch Postat Iunie 22, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2020 (editat) Salut domnilor, Nu zic ca nu am facut o tampenie sau nu, dar sincer, combinatia rezultata este mai mult decat satisfacatoare. Boxele se comporta exemplar. Pe muzica pre '89 le fac de compresie, cu dopuri de spuma, ceva similare cu cele de la Indiana Line. Pe duduiala sau hip post 90 le tin fara dopuri. Sunetul este foarte cald, bassul este foarte moale si inaltele nu sunt suparatoare, nefiind sparte. Sunt chiar surprinzator de fine pt tweeterele alea. Nu simt sa oboseasca urechile chiar si dupa 10 ore de ascultat. Cel mai bine mi se pare ce s.au auzit prin Line in amp pick-up Concert 2030, amplificat pe Line Direct pe Onkyo. Pareau mai bine puse in valoare asa. Amp-ul foarte rar si pt destul de putin timp il tin peste jumatate din volum. Volumul este mult prea puternic pt camera in care sunt instalate. Nu distorsioneaza, iar pe sursa de foarte buna calitate, chiar si YT se aud exemplar. Pt niste boxe primite moka, cu care m.am jucat la acustica, mai mult dupa ureche, rezultatul este nesperat de bun. In cateva teste de bass, fara dopuri pe reflex, difurile de bass au reusit sa stinga bricheta la cca juma de metru+ fata de port. In afara de teste nu le,am fortat niciodata in bass. Sunetul il primeste fie prin BT cu APTX HD fie prin Optic. Ampul, chiar si la 3/4 din volum ramane recisor. Desi, chiar daca e clar sunetul, nu.l suport prea mult timp in camera la volumul acela. Pot sa consider ca am reusit sa obtin destul de mult ce mi.am dorit de la boxele alea. Si dupa 6 luni, n.a crapat nimic. Nici filtre, nici difuri, nici amp, nici creierii mei de la vecini. Noroc. Editat Iunie 22, 2020 de tzepesch Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum