Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Felicitari! Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 La 10.01.2020 la 15:41, informer a spus: ... A iesit ce se vede ... Daca o sa mai fac vreo varianta, o sa las la frezare o grosime mai mare in jurul display-ului pt. ca materialul ii translucid la grosimi mici si se vede urat... Frumos lucrat, felicitari! O vopsea alba pe toata partea interioara a carcasei poate ar rezolva mascarea diplay-ului. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Acum 21 minute, Ticu a spus: O vopsea alba pe toata partea interioara a carcasei poate ar rezolva mascarea diplay-ului. Buna idee, multumesc. Mi-e teama insa ca poate n-o sa adere la materialu` asta plastic... POM-u` ii f. fain la frezare da` foarte dificil daca vrei sa lipesti ceva pe el... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 La 10.01.2020 la 15:41, informer a spus: In rest pare OK dar mai sigur o sa vad pe munte, de la primavara. Păi? Iarna nu bagi? Eu abia ce m-am întors din Lotrului. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Apoi munca de chinez ”batran”si neostenit . Faina lucrare si cu aspect de comercial. Tineo tot asa . Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Acum 22 minute, ratza a spus: Păi? Iarna nu bagi? Eu abia ce m-am întors din Lotrului. Nu prea... is bosorog, au trecut vremurile cand puneam cortu` de Reghin pe zapada... . Mai dau cate-o tura de-o zi, s-aia din ani in pasti si nu din alea dificile. Link spre comentariu
informer Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 (editat) Un exemplu din WE-u` trecut pt. care am facut device-ul din topic: mai jos este raportul generat de un ceas Garmin Instinct luat proaspat. Cu toate ca am "servit masa" pe varfu` Parangul Mare (deci am stat vreo 30' acolo) totusi altitudinea maxima este sub 2500 in conditiile in care ceasul are si GPS si barometru, cerul era absolut senin etc. In aceleasi conditii GPS-ul din scula manufacturata indica 2522... nu chiar ca pe Wiki dar mult mai aproape de adevar... Cu altimetrul barometric am masurat doar diferentele de nivel pe distante scurte, in general intre saua si varfu` de langa... foarte OK. Nu stiu ce "combinatie" foloseste ceasu` dar... Editat Iulie 15, 2020 de informer Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Informer.Asta e scula? Link spre comentariu
informer Postat Iulie 16, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2020 Acum 9 minute, BRANCA a spus: Informer.Asta e scula? Da, ala-i. Facand abstractie de ce-am scris mai sus, in rest mi se pare o scula buna si cu suport software matur pe mobil sau web. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Mersi de informatie.O sa-l recomand lui ala micu al meu.Le are cu ascensiunile montane. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum