Vizitator robokid Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Home made pentru Golful unui prieten, care vrea doar ceva mai mult bass, si suficient loc pentru bagaje. Diful e de 16cm, Sony, din piata cu 10 lei, shieldat... Incinta e acordata pe la 42Hz, conform cu T/S masurati. Va fi amplificat cu "ceva", gasesc io...Rugamintea mea este sa imi transmiteti reactiile voastra fata de aceasta boxa, adica si ce VA place si ce NU va place la ea. :smt006 Link spre comentariu
Extrem Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Home made pentru Golful unui prieten, care vrea doar ceva mai mult bass, si suficient loc pentru bagajeAspect placut ! :yawinkle: imi placeO intrebare am, nu a iesit putin prea mare ? Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Multumesc pentru apreciere. nu a iesit putin prea mare ?Dimensiunile exterioare (baza mare) sunt 210x350x310 mm si sunt rezultatul unui compromis intre ce voia proprietarul, ce voiam eu si ce incerca sa ma convinga bassboxproul... Link spre comentariu
tendon Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 e frumos lucrata dar.... cum se aude ? asta e cel mai important si ...cat te-a ajuns in total ? Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Se aude bine chiar surprinzator... atat cat poate un dif de calibrula aluia. L-am montat de test la mine in masina si am ramas placut surprins cat de bine completa restul boxelor.Ca si bani... aci e mai ciudat un picut: 10 lei difu + 3.90 mocheta+ 1.5 prenadezul (un sfert de sticla) + niste aracet (sa zicem cam de 2 lei) + 2 lei mufa+1.5 rezonatorul+2 litri de benzina cand am carat placile de pal primite +vreo 3 lei vatelina dinauntru+ sucul din timpul lucrului (3.9 lei) hai sa punem si 1 leu sarma si cam 3 lei suruburile. Deci undeva intre 35 si 40 de lei (n-am calculat :rolleyes: ) Link spre comentariu
tendon Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 :smt005 tare faza cu sucu si benzina ...am uitat sa te intreb cu ce il "hranesti" ? Link spre comentariu
stefanev Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 :smt005 tare faza cu sucu si benzina ...am uitat sa te intreb cu ce il "hranesti" ?cu suc si benzina :smt005 chiar is frumusel dar poti sa le pui si sita in fata pt ca in masina poti sa il lovesti din greseala. Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 cat te-a ajuns in total ? Realitatea este ca inafara de dif pe care l-a platit pretenu oricum (ca el l-a vazut primu) :smt003 si de suc, aveam tot prin casa...cu ce il "hranesti" ? Daca nu gaseste prietenu o statie mica si ieftina, tre sa caut ca aveam pe undeva un TDA1557 desi...chiar is frumusel dar poti sa le pui si sita in fata pt ca in masina poti sa il lovesti din greseala. E pe vine (sapt viitoare) Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Asta e rezultatul. Intre timp i-a crescut pe spate o statie Alpine 3540 (80 ron) si o sita in fata. Rezultatul este surprinzator. Intr-un cuvant, se aude bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum