Vizitator Radu Dragomir Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 (editat) Am achiziționat un amplituner saba 9240. Există o problema la canalul din dreapta. Nu scade atât de mult în frecvență, ca și cel din stânga. Celălalt canal are basul mai plin, cel cu probleme sună aproape spart. L-am încercat pe două seturi de boxe. Rezultatul este același. Ce sfat îmi dați? Mărturisesc că nu sunt un electronist. Mulțumesc Editat Noiembrie 10, 2019 de Radu Dragomir Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 (editat) Dacă e vorba de un sfat dar nu ești electronist, atunci apelează la unul dacă nu vrei sa faci școală pe ăsta și eventual să-l strici mai tare. Ma tem ca și simpla schimbare de electrolitici este posibil sa te pună în dificultate, de asta și rămân la sfatul meu, care nu e obligatoriu să - l iei în seamă. Editat Noiembrie 10, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Radu Dragomir Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Acum 19 minute, doru3160 a spus: Dacă e vorba de un sfat dar nu ești electronist, atunci apelează la unul dacă nu vrei sa faci școală pe ăsta și eventual să-l strici mai tare. Ma tem ca și simpla schimbare de electrolitici este posibil sa te pună în dificultate, de asta și rămân la sfatul meu, care nu e obligatoriu să - l iei în seamă. Evident că acesta este cel mai bun sfat. Și voi apela la unul. Sper să și găsesc pe cineva în Timișoara. Am deschis topicul în ideea că cineva a întâmpinat o astfel de problemă. Personal nu mi-a fost dat să aud frecvențe diferite de la un canal la altul. Mulțumesc pentru răspuns! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Sigur sunt colegi de forum prin zonă care sa te poată ajuta. Posibil sa scapi doar cu câțiva condensatori schimbați. Asta e boala lor și punctul de plecare ca să-l aduci pe linia de plutire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum