Alinux Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 pune ambele calculatoare sa apartina aceluiasi workgroup.intra la proprieatile conexiunii de retea, si alege Tcp/Ip protocoldai click pe properties apoi bifezi Use the following IP address:apoi la IP pui: 192.168.0.1, la netmask 255.255.255.0, iar restul campurilor le lasi goale. la fel procedezi cu celalalt calculator doar ca la ip pui 192.168.0.2. Sa nu uiti sa le pui in acelasi workgroup. n-ai nevoie de nici un filezilla...P.S.: daca sti un pic de engleza, n-ar strica sa te uiti in Help la windows. :partyman: Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 gata s-a rezolvat , a mers prin "my network places" multumesc celor care m-au ajutat :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Sa nu uiti sa le pui in acelasi workgroup. Cum se face asta ??????????? Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Adica sa aiba ambele acelasi nume:OFFICE, HOME, etc.. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 click dreapta pe my computer, proprietati si vezi in al 2-lea tab parca Link spre comentariu
Alinux Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 si cand te gandesti ca ce tot incercam noi sa explicam aici, se gaseste in Help-ul Windowsului. Eu tind sa recomand un dictionar roman - englez... pentru intelegerea Help-ului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 si cand te gandesti ca ce tot incercam noi sa explicam aici, se gaseste in Help-ul Windowsului. Eu tind sa recomand un dictionar roman - englez... pentru intelegerea Help-ului. Da?? Bine. Atunci propun adminu-lui desfintarea sectiunii hardware-software si sa ne apucam de invatat engleza intensiv toti aia care nu le avem asa de bine cu limba respectiva , pentru a nu mai deranja pe unii care se simt lezati daca intrebi ceva. Si in fond si la urma urmei....de ce te bagi in seama daca intrebarile mele nu-ti sant pe plac ? Ignora-le neica si o sa fi mult mai fericit. :axe: :axe: Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Adica sa aiba ambele acelasi nume:OFFICE, HOME, etc..acelaşi nume, aiurea!!! uită-te în poza de mai sus: numele reţelei locale (workgroup) e "WORKGROUP", numele calculatorului e "miftosauron". dacă aş fi pus acelaşi nume, din punctul de vedere al windozului era ca şi cum ar fi avut acelaşi IP. ca să se "vadă" între ele, trebuie ca la Workgroup să fie acelaşi nume... dar computer name TREBUIE să fie diferit!!!!... Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Adica sa aiba ambele acelasi nume:OFFICE, HOME, etc.. acelaşi nume, aiurea!!! La acelasi nume al workgroup-ului ma refeream, nu am spus "computer name"! De altfel astea sunt nume de retele... :smt003 A fost raspuns la: Sa nu uiti sa le pui in acelasi workgroup. Cum se face asta ??????????? ...dar cred ca cel mai bine a inteles intrebarea @Blind care a si raspuns la obiect.... Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 eu ma gandeam ca le-ai confundat...oricum, bine ca e si o poza... ce topic e ala fara poze, a?? :snakeman: Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 O poza face cat o suta de explicatii... :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum