gas2 dan Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Posibil ca aceasta pandemie sa duca si la un alt fel de compartament in trafic. Poate multi au sa inteleaga ca prezenta lor intr-un anume loc nu este chiar asa de urgenta. Poate deloc necesara. Poate vor intelege ca cel care merge cu 40 km unde sunt 70 km limita are un motiv. Motiv poate mai important ca a celui din spate care se enerveaza dar merge pe drum doar asa ca sa fie trafic... Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 (editat) Acum 7 minute, gas2 dan a spus: Posibil ca aceasta pandemie sa duca si la un alt fel de compartament in trafic. Poate multi au sa inteleaga ca prezenta lor intr-un anume loc nu este chiar asa de urgenta. Poate deloc necesara. Poate vor intelege ca cel care merge cu 40 km unde sunt 70 km limita are un motiv. Motiv poate mai important ca a celui din spate care se enerveaza dar merge pe drum doar asa ca sa fie trafic... Da si cand iese afara din localitate imbraca copacul in metal. Editat Mai 1, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
icar Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Am vazut clipul. Motociclistul nu avea ce cauta pe contrazens. Ca sa depaseasca coloana, clar a depsit linia continua. Cit despre linia intrerupta in dreptul iesirilor/intrarilor pe strazile laterale, sa fim seriosi, nu sunt pentru depasire. Soferul ar avea vina ca nu s-a asigurat, dar daca facem o mica socoteala, bag mina in foc ca s-a asigurat! Legat de mersul cu viteza legala. Nu de multe ori, am vazut echipaje de politie, circulind, in oras, cu viteza legala, poate cu un km, doi mai putin. Si stiti ce era interesant? Nimeni nu claxona, nimeni nu depasea, nimeni nu era nervos! Oare de ce naiba? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 Acum 40 minute, gas2 dan a spus: Posibil ca aceasta pandemie sa duca si la un alt fel de compartament in trafic. Poate multi au sa inteleaga ca prezenta lor intr-un anume loc nu este chiar asa de urgenta. Poate deloc necesara. Poate vor intelege ca cel care merge cu 40 km unde sunt 70 km limita are un motiv. Motiv poate mai important ca a celui din spate care se enerveaza dar merge pe drum doar asa ca sa fie trafic... Realitatea va fi fix la 180 de grade. Toti tampitii vor iesi aiurea ... doar sa iasa, nu conteaza ca nu au treaba. Speriati de un eventual al doilea val, vor dori sa profite din plin de clipa prezentului. Nu mai stiu daca am mai zis-o aici pe forum insa o repet ca o banda stricata prin alte parti: daca in loc de pandemi era un accident atomic ... se ascundeau ca gusterii in buncare, cate 4 pe un metru patrat si nu comenta unul!!! Asa daca nu sunt morti in fata usii li se umfla orzul in ei. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, multe fete tinere (am inteles ca si de prin rudele mele) s-au ascuns de rusi in beciuri, pentru a evita violul si au murit de pneumonie. Saracele nici lumina zilei nu au mai vazut-o ramanand pana in ultim clipa ascunse. Link spre comentariu
icar Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Acum 2 minute, adrian_pic a spus: se ascundeau ca gusterii in buncare Nu sunt chiar convins, vezi Cernobil. Acum 6 minute, adrian_pic a spus: s-au ascuns de rus Da, s-au ascuns prin beciuri ori si-au canit fata cu cenusă, ca sa se creada ca-s tiganci. Stiu din sursa sigura. Cind nemtii s-au retras spre Giurgiu, bateau la poarta si cereau o cana cu apa. Cind au venit rusii, dadeau iama prin curti, dupa vin, gaini, porci. Normal, nu cereau voie, doar erau "eliberatori"! Link spre comentariu
norad Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Si la butoiul cu vin nu se mai oboseau sa scoata cepul. Cu arma din dotare dadeau cate gauri doreau. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 Ca tot vorbim de accidente: Link spre comentariu
morarul Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Acum 13 minute, icar a spus: Nu sunt chiar convins, vezi Cernobil. Da, s-au ascuns prin beciuri ori si-au canit fata cu cenusă, ca sa se creada ca-s tiganci. Stiu din sursa sigura. Cind nemtii s-au retras spre Giurgiu, bateau la poarta si cereau o cana cu apa. Cind au venit rusii, dadeau iama prin curti, dupa vin, gaini, porci. Normal, nu cereau voie, doar erau "eliberatori"! Nu-i am la suflet, nici pe ruşi dar nici pe nemți! Dar se omite un lucru esențial in percepția/memoria colectivă referitoare la ,,apucăturile, interacțiunile" populației romăne cu ambele armate aparținătoare popoarelor menționate mai sus. Cu nemții, populația civila, şi nu numai, a interacționat in WW2 in mod majoritar din postura de aliați. Cu ruşii, din păcate, din postura de poporul eliberator! Crede-ți cumva ca nemții cei ,,civilizați" au fost la fel de pedanți sau ,,gentelmanşi" in țările pe care voiau să le cucerească? A se vedea cazul URSS, şi altele! Link spre comentariu
icar Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Baut, drog sau probleme de sanatate. Cine claxona, cel ce filma sau masina din fata? Nu discutam ce au facut nemtii sau rusii in timpul razboiului. Nici americanii sau engezii. Am remarcat doar ca o armata in retragere, dintr-o tara care, totusi, i-a tradat, se comporta civilizat, pe cind armata "eliberatoare" se compara ca o haita de nomazi navalitori. Nu vorbeam nici de luptele date pentru eliberarea Ardealului. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Adica s-a comportat fiecare dupa gradul de educatie la care erau la acel moment. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Prostalau betzivan. De asta ce zici? Acu 3 ani l-am pozat, erau avarii si 2 care aparent se oprisera fara motiv in mijlocul strazii, ma gandeam ca povestesc, cand vad ca unul se da jos. Celalalt nu pt ca era mort de beat. Si cand a ajuns politia, era in alta lume si nu de la impact. Stii care e treaba cu traficu de acum? E asa de rarefiat incat nimeni nu mai e atent. Am vazut un zmeu cum a ignorat un cedeaza de 2 au trebuit sa opreasca sa ii faca loc. Altu era sa ma izbeasca ca a schimbat banda fara sa se asigure. Altu era sa execute un pieton, desi avea vizibilitate, pietonul nu sarise de dupa vreo masina/copac. Zici ca-s mai tampiti oamenii acum, desi strada e libera. Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 (editat) Strada libera, motorul puternic si habitaclu bine antifonat indeamna spre viteza, trebuie mare bagare de seama. Eu ma uit destul de des la acul kilometrajului, prin localitate stau la 60km/h chiar si cu soseaua goala. Nu toata lumea e constienta ca viteza e pe primul loc in cazul accidentelor de circulatie. ....................... Vad ca se tot vorbeste despre conducatorul auto daca s-a asigurat sau nu, inainte sa faca virajul la stanga. Pai daca ala a venit cu suta din spatele TIR-ului, cand naiba il putea vedea soferul auto ce facea virajul, care probabil deja se angajase in manevra de viraj stanga, in momentul in care motociclistul era inca mascat de TIR. Problema cu astia cu motoretele e cand intra intra in sevraj de adrenalina, adica in acel moment devin inconstienti,in rest am vazut ca se comporta cat de cat ok. Dar altfel au momente in care zici ca sunt posedati. Editat Mai 2, 2020 de marius75 Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 (editat) Ceasul rău, pisica 13. Eu cred, asa cum am mai spus, ca sunt conștienți de pericolul la care se expun, dar trăiesc de la o zi la alta cu impresia ca lor nu li se poate întâmpla nimic rău, pt că le-a mers odată, le-a mers de nenumărate ori și ajung sa fie convinși ca sunt de neatins în trafic. Nah... li se mai intampla și necazuri, dar totdeauna la alții. Editat Mai 2, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 2, 2020 Autor Partajează Postat Mai 2, 2020 https://realitateadeprahova.net/foto-video-autospeciala-de-politie-locala-lovita-de-tren-in-prahova/ sigur mecanicul de pe locomotiva va fi scos vinovat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Am vazut stirea...nici locomotivele nu mai sunt ce au fost. Nici un respect fata de organ. Link spre comentariu
Postări Recomandate