Sharky Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 https://www.bizbrasov.ro/2020/04/28/video-cum-s-a-indreptat-spre-moarte-motociclistul-din-predeal-care-a-depasit-pe-linie-dubla-continua-dupa-ce-a-trecut-de-echipajul-de-politie/?fbclid=IwAR0xm2nB2UW1yhVC40mZ6KLUrCnZDl7hG61e3AKczGdGQzNdjMi5_e2YqZg Uite aici altu care nu depasea, doar mergea in pe alt sir. Din pacate nu pot sa zic ca s-a invatat minte, ca s-a invatat de tot. Pacat de omu cu masina sa traiesti cu asa ceva pe constiinta, chiar adca nu tu esti vinovat, a murit un om. Bine, acu nu ma pun cu expertii, bineinteles ca motociclistu ala avea prioritate, de acolo pana in bucuresti, doar mergea pe coloana lui, pe alt sir. Link spre comentariu
marius75 Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Stai că vine Danny c-ta și ne explica el ce a greșit conducătorul auto în momentul în care nu s-a asigurat că păstrează suficient loc până la linia dublă continuă. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Cumplit!Da mi se pare mie ca unde are loc accidentul e tot linie dubla?Nu prea se vede de camion.Daca e asa culpa comuna.Ma refer la autoturismul care face stg. Nici accidentul nu se vede.A sters cumva motociclistul autoturismul sau a derapat,pur si simplu?Ca vad autoturismul bine mersi facand stg. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Dacă este linie dublu continuă, (nu se vede din video), vină are și cel cu autoturismul care vira la stânga, dar principala vină o are motociclistul care a depășit pe linie continuă, nu avea vizibilitate pentru a efectua manevra în siguranță, nu mai punem că nu purta cască de protecție. E posibil ca în acel loc, marcajul cu linie continuă să fie întrerupt, pe o parte sau ambele, pentru a se putea face virajul la stânga, caz în care vina celui cu autoturismul cade, i se poare reține că nu s-a asigurat suficient la schimbarea direcției de mers la stânga, dar cred că nu este cazul. Poate este cineva din zonă și ne edifică cum este marcajul drumului în acel loc. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 (editat) Doua lucruri sunt clare: motocilcistul nu avea casca pe cap si rula cu viteza > viteza maxim admisa (smecherul nu statea in cloana). La un 50km/h avea timp sa il vada pe ala ca vireaza stanga si avea timp sa franeze. Dar cand "zbori" e clar ca multe lucruri nu le mai vezi (imaginea iti defileaza prea repede prin fata ochilor). E bine ca a incasat-o! Asa vor invata si altii pe doua roti ca regulile trebuie respectate. Cand esti zmeu si nu-ti pui nici casca este bine sa o mierlesti ca altfel devii exemplu pentru alti papagali care vor copia prostia (nu-si vor mai pune nici ei casca). Daca va uitati atent la cele doua linii continue vedeti ca din loc in loc sunt intrerupte in dreptul unor strazi laterale care intra in artera principala. Deci daca exista strada aia la stanga erau intrerupte cele doua linii continue. in dreapta pare a fi un spital => linia dubla continua este intrerupta La fel strada la stanga (in sensul de mers) are la fel linia dubla continua intrerupta. Prima data apare linia intrerupta pe sensul contrar si apoi linia intrerupta pe sensul de mers (asa este sigur si la locul accidentului). Editat Mai 1, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Nu e nimeni vinovat! ... ceasul rau. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Pai exact la oprirea camionului in clip se vad doua linii continue in dreptul locului accidentului!Nu toate intrarile,intr-un oras,au intreruperi pt virare!Ca ar iesi balamuc...Probabil ca motociclistul vazand/stiind linia continua acolo nu a fost atent.Poate si autoul a facut stg din scurt.Raman la impresia ca a franat sa evite impactul si a derapat. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 (editat) Acum 10 minute, BRANCA a spus: Pai exact la oprirea camionului in clip se vad doua linii continue in dreptul locului accidentului! Nu toate intrarile,intr-un oras,au intreruperi pt virare!Ca ar iesi balamuc...Probabil ca motociclistul vazand/stiind linia continua acolo nu a fost atent.Poate si autoul a facut stg din scurt.Raman la impresia ca a franat sa evite impactul si a derapat. Uite se indica sageata alba! Este ca in poza de aici: Aia este strada principala si daca nu ar avea liniile intrerupte ar trebui sa se poata face numai la dreapta cand se intra pe pe strazile secundare si apoi sa mergi inainte pana la primul sens giratoriu ca sa poti ajunge pe sensul opus de mers. Editat Mai 1, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 Uite ce scrie un motociclist la comentariile de pe acea pagina: Citat Și eu sunt motociclist, dar faptul ca candidezi la alegerile locale nu-ți da dreptul sa mergi fără casca si sa depășești linia continuă. Asta pățesc cei care se gândesc ca sunt mai presus de lege. Îmi pare rău pt el dar singur și-a creat situația neplăcută. Condoleanțe familiei. Deci clar doua infractiuni: fara casca si depaseste linia continua. Nu avea ce cauta acolo cat timp era linie dubla continua!!! Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Da.Acu vad clar intreruperea.Greseala mea!Insa chestia cu lipsa intreruperilor pentru virare am intalnit-o in multe localitati. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Am observat că de-a lungul drumului sunt zone unde linia continuă este întreruptă, una din ele stânga sau dreapta, sau ambele pentru a se putea vira la stânga. E posibil ca în acel loc linia continuă să fie întreruptă și cel cu autoturismul să nu fie vinovat. Se vede că și autotrenul frânează, mult înainte de impact, semn că cel care circulă în față a redus viteza pentru a vira la stânga. Motociclistul a văzut autoturismul care vira stânga, a frânat, ( motocicleta se ridică de spate) dar datorită vitezei a fost prea târziu și impactul inevitabil. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Nu știu de ce atâtea discuții despre "un ceva" care era inevitabil... Dacă nu crapa acum, crapa peste ceva timp, deci nu se punea problema de "dacă" ci de "când". Și cei care se arunca în trafic pe motoare tari știu asta, dar fiecare gândește ca lui nu i se poate întâmpla... uite ca se mai intampla. Nu ne bucură, dar nici nu trebuie sa oprim lumea în loc pt asta. E numai opțiunea lor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Corect doru3160.Si totusi din imagine nu se vede autoul ca find lovit.Posibil cu casca pe cap sa fi scapat... Pe o centura ,parca la Ramnicu Sarat,un fost coleg de facultate a avut accident.Pe linie dubla,in fata lui,un camion a facut stg.A avut viteza si cu toata frana s-a lovit de acesta.El a scapat cu viata relativ usor dar sotia,dupa un timp,a decedat.Hemoragie interna.Cauza-nu purta centura.N-o suferea peste burta... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Pe ăștia nu-i scăpa casca, pt că nu prea au ce pierde dacă se lovesc la cap. Din cauza vitezei la impact, chiar dacă ii rămâne capul întreg, moare din cauza leziunilor interne, asa ca eu nu l-aș învinovăți ca nu purta casca. Macar a crăpat precum a dorit...liber și neliniștit. Macar de ar învață din asta colegii de breasla. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 1, 2020 Autor Partajează Postat Mai 1, 2020 Acum 46 minute, doru3160 a spus: Nu știu de ce atâtea discuții despre "un ceva" care era inevitabil... Dacă nu crapa acum, crapa peste ceva timp, deci nu se punea problema de "dacă" ci de "când". LIKE!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate